Viktorijos parašė:
Uzjauciu❤️ man buvo tas pats ir panasia savaite. Gime sveikas grazus berniukas 🙂
Nepykit už tokį klausimą, bet kas būna dėl antro nebesivystančio, daro išvalymą ar kaip būna?
Viktorijos parašė:
Uzjauciu❤️ man buvo tas pats ir panasia savaite. Gime sveikas grazus berniukas 🙂
Nepykit už tokį klausimą, bet kas būna dėl antro nebesivystančio, daro išvalymą ar kaip būna?
Gitannaa parašė:
normalus klausimas, viskas ok. Nieko nedaro tokiam amziui (8 sav mire), jis tik 16mm, jis mumifikuosis ir sunyks su laiku, likusio vaiko placenta prispaus prie gimdos sienos ir netrukdys vystytis sveikam mazyliui. Tikimes, kad jam bus viskas gerai
Mum per IVF ispejo is karto, kad dziaukites tyliai, tai tarsi ir buvau tam pasiruosus, bet vistiek nemalonu. As galvoju protu, jei jau jam nelemta buvo gyventi, tai geriau dabar, nei gale nestumo.
Gitannaa parašė:
Viskas ok. Tiesiog sakė laukiam ,kai tiek mažai savaičių turi arba pats sunykti arba išsivalys- iškraujuosite. Taip ir buvo apie 14sav iškraujavau. Bet vis sakė, kad būtų gerai genetinius pasidaryti,nes galėjo kažkiek pakenkti ar kažkaip įtakoti likusį vaikutį.
Na niekas negarantuoja kas ir kaip bus. Bet mano atveju tą 13-14sav kitam likusiam nematė nosies kauliuko reikiamo,todėl darė prisca. Prisca buvo 1:14 dauno sindromui. Tada siuntė darytis vvt, prieš tai dar pati nipt pasidariau. Dabar nesidaryčiau ,nes pinigų metimas i balaą. Invaziniai tyrimai geriausia ir patikimiausia. Atėjo abu atsakymai geri. Toliau tik laukiau ir pagimdžiau sveiką berniuką. Bet gimus pirmas klausimas buvo ar viskas ok vistiek. Nors kaip ir visą laiką tikėjau, kad viskas turi būti ok, na bet vistiek tokia mažytė rizika lieka viduje. Dabar galvoju,kad prisca galėjo būti tokia klaidinga,nes kai ėmė kraują tuo metu iškraujavau nustojusį vystytis vaikutį.
Vilmukaz parašė:
normalus klausimas, viskas ok. Nieko nedaro tokiam amziui (8 sav mire), jis tik 16mm, jis mumifikuosis ir sunyks su laiku, likusio vaiko placenta prispaus prie gimd…
Aš ir susimąsčiau, galvoju kaip daro išvalymą jei dar vienas vystosi, dabar supratau.
O jums per ivf kėlė 3 d ar 5 d embrioniukus ir kiek suprantu du kėlė?
Gitannaa parašė:
Aš ir susimąsčiau, galvoju kaip daro išvalymą jei dar vienas vystosi, dabar supratau.
Man kele po 1 vnt per du kartus (2 vnt viso): 3 d embriona 1 vnt ir 5d blastocista 1 vnt, kitus uzsalde.
Viktorijos parašė:
Viskas ok. Tiesiog sakė laukiam ,kai tiek mažai savaičių turi arba pats sunykti arba išsivalys- iškraujuosite. Taip ir buvo apie 14sav iškraujavau. Bet vis sakė, k…
Pas jus ir nėštumas po ivf? Jei taip, kokių dienų kėlė?
Gitannaa parašė:
Pas jus ir nėštumas po ivf? Jei taip, kokių dienų kėlė?
Ne. Pas mane naturalus visi
Beje del vezimuku snekejote. As jau nusipirkau. Padeveta per Vinted, uz sakykim simboline kaina puikios bukles, tai labai dziaugiuosi. nes naujas su visom detalem bene 3 tukstanciai kainuoja. Emmaljunga double monkey, svediskas. jie salia vienas kito bus. as sita vezima senesne versija turejau pametinukams praeityje ir man patiko.
siaip dauguma moderniu vezimuku telpa pro visas standartines duris, liftus ir kasas parduotuvese. nors ir sunku patiketi, nes atrodo dideli.
'traukinuka' mes turejom irgi, bebecar berods, man ziauriai nepatiko. labai sunku manevruoti ir vaikai toli vienas nuo kito. taip grazu kai jie salia, abu matai, maniskes laikydavosi uz rankyciu
Sveikos, turiu toki klausimeli. Man talpino 2 blastocistas, viskas buvo gerai pastojau, isitvirtino abu, bet dabar man 6 savaites, dare echo ir vienas buvo jau didesnis ir sirdute jau plake, o kitas mazas labai ir sirdis dar neplake, bet gydytoja sake dar mazai laiko, sake gali dar prisivyti. Idomu ar buvo kam prisivijo?
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai