Bluebell parašė:
oh wow![]()
nerealiai geri svoriai, mano drauge gimde dvynius 34 sav buvo abu vos virs kilogramo
Tik virš kilogramo?
Bluebell parašė:
oh wow![]()
nerealiai geri svoriai, mano drauge gimde dvynius 34 sav buvo abu vos virs kilogramo
Tik virš kilogramo?
jo, labai mazi buvo, lygtais 6 savaites inkubatoriuose augo. bet dabar auga puikiai, viskas gerai su jais. manau kazkiek gal ir nuo tevu ugiu/sudejimu priklauso, nuo nesciosios mitybos..
mes su vyru aukstaugiai, kai buvome paskutineje echo, ir gydytoja sake kad mano leliukai didesni bent savaite, tai mes dziaugemes, o ji sako visiskai normalus dalykas i tevu ugius paziurejus. sako jeigu butu ant apatines ribos, nors ir normose, mes jau nerimautume, nes jus abu dideli. tai manau reikia i tai irgi atsizvelgti.
Laba diena, merginos!
Aš po perinatologojos.
A mergina 590gr., B mergina 670gr.
Skirtumas 13% kas sakė normalu dar
23+5 sav. Ir 24+1 sav. Pagal kalendorių 24+1, tai viskas liuks manau ☺️ nors progresas gasdina. 0%, praeitą kartą 6%, dabar jau 13%
kitas vizitas po 2 sav.
Užklausiau ar čia guldo Santaruose 36 sav., ar kažkaip ankščiau? Sakė, jeigu viskas ok neguldo, atvažiuoju į gimdymą.
Aš pirmą vaiką pagimdžiau lengvai, kaip per sviestą, su berniuku gavau vajei kokį gimdymą. 2 kartai virkštelė apsisukusi buvo, visas mėlynas, su kraujosruvomis akytės. Man po gimdymo trauma buvo, kaltinau vis save, kad dar galėjau bandyti kentėti, o aš prašiausi jau stumti
Tai kiekviena mes renkames pagal tai, kokias patirtys turėjome ar neturėjome. Bet kokiu atveju, aš tik garsiai pagalvoju apie cezarį, bet jeigu gydytojai pasakys, kad galiu gimdyti pati, tai gimdysiu pati. Nessu fanatikė vieno ar kito pasirinkimo
svarbu, kad ir man ir vaikams būtų viskas gerai! ❤️❤️
Bluebell parašė:
oh wow![]()
Ačiū 🙂 na nesu as is dydziuju,pačios ugis 160 😄 na vyras nemažas 🙂 bet kilogramo 34 savaite..na aišku svarbu db jau viskas gerai 🙂
Pučkoriukas parašė:
Laba diena, merginos!
Sveiki, geros mintys svarbiausia 🌸🌼 Man nustatė 12% skirtumą, įdomu iki kiek procentų dar skatosi norma?
Gal žinote ar Santarose galima pasirinkti gydytoją, kuri priims gimdymą? Ar dvinukus priima labiau tame patyrusios gydytojos, ar nėra ten skirtumo? 🙂
Snaige parašė:
Sveiki, geros mintys svarbiausia 🌸🌼 Man nustatė 12% skirtumą, įdomu iki kiek procentų dar skatosi norma?
Nzn normu,bet man buvo praita menesi 16% skirtumas,tai sake dar nieko baisaus.o si men susilygino vel augimas 🙂
Norma yra iki 20% ☺️
Plius tie matavimai nėra super tikslūs. Taškelį ne ten uždės ir rodyklis jau kitoks ☺️
Svarbu, kad vandenų kišenės būtų panašios ☺️
Kaip Santaruose su planavimu nežinau, abu kartus pas ką pakliuvau, pas tą ir gimdžiau. Bet jeigu bus planinis atvykimas į gimdyklą, gal bus aišku, kuri gydytoja priiminės ☺️
Man lygiai 12 sav. iki termino, nesitiki, kad tiek nedaug 🙏🙏
Mil Dute, jums dar mažiau!!! Jau viskas sukrauta į ligoninę? 😍
Pučkoriukas parašė:
Norma yra iki 20% ☺️
Plius tie matavimai nėra super tikslūs. Taškelį ne ten uždės ir rodyklis jau kitok…
Taip viskas sukrauta jau kelios savaites 🙂tik dar blaskausi kokio dydžio rūbelius leliukam imt 🙂 dar ir del pačio gimdymo nzn, nes abu atsisede.
Mil Dute parašė:
Taip viskas sukrauta jau kelios savaites 🙂tik dar blaskausi kokio dydžio rūbelius leliukam imt 🙂 dar ir del pačio gimdymo nzn, nes abu atsisede.
O kuriame mieste gimdysite? ☺️
Dėl rubelių, aš pirksiu mažesnius, 44-50 cm. Nes visi namie yra nuo 56 dydžio ☺️ gal tik su kombiais bandysiu prasisukti didsniais
aha sako kad iki 20% skirtumas yra normalu, ir tikrai zinokite kad yra paklaida, netgi israse daznai raso kad galima paklaida - ten kur raso leliuko svori ir salia raso + - kazkiek dar gramu.
Aisku reik klausinet pas gydytojus ka jie rekomenduoja.
Pas maniskius skirtumo nera, jau nuo kelinta echoskopija sake kad skiriasi ten 2-3 gramais, realiai vienodai auga.
I ligonine as irgi viska susikrovus, tik dar i tase nesudeta, bet sudeliota kas leliukams, kas man.
Rubeliu turiu ankstukams pora rinkiniu, o paskui naujagimiams. ten apie 50cm.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai