Snaige parašė:
Labas visoms 😊 Aš kaip para esu jau mama! Vakar gimė berniukas ir mergaitė, 31 nėštumo savaitę. Mergytė nerodė lyties iki pat pabaigos, sužinojom tik gimus. Abu po …
Kaip smagu kokia laime 😍 o dar porytė, tai išvis tobula 😍
Snaige parašė:
Labas visoms 😊 Aš kaip para esu jau mama! Vakar gimė berniukas ir mergaitė, 31 nėštumo savaitę. Mergytė nerodė lyties iki pat pabaigos, sužinojom tik gimus. Abu po …
Lelija011 parašė:
Jei imsit abu vaikus anylt savęs mokės 78%
Tačiau tėčiui priklauso 4mėn ir jei jis jų neims jie prapuls.
O sakykit ar galima mamai imti 24 mėn. O tėčiui 18 mėn. su kitu vaiku ir tais menesiais pasikeisti kazkuriuo metu? Ar privaloma imti abiems arba 18, arba 24 mėn?
23laime parašė:
Aciu! 😊
Mamytes kurios pagimde anksciau, kaip sekesi su pienu? Ar skatinote laktacija masazais arba pientraukiu? Ar isvis pienas pasirode savaime praejus kazkelioms dienoms po gimdymo?
Snaige parašė:
Aciu! 😊
Stimuliuokit, prašykit sesučių pagalbos... priešpienio būna keli geltoni lašeliai.., pienukas gaminasi ne papuliuose, o smegenyse-turit atsipalaiduot prieš bandydama nutraukti
Snaige parašė:
Sveikinu! Būkite visi sveiki ir stiprūs! 🤍 aš nuo 25sav gulėjau Kauno klinikose su sutrumpejusiu ir atsivėrusiu kakleliu, tačiau paleido namo kai buvo virš 27sav, nes situacija neblogejo , tai namuose turiu tausojanti režimą.. labai tikiuosi, kad dar mažiukai pabus pilvelyje , šiandien yra 30sav4d.
Kokia jusu mažyliu sveikata reanimacijoje?
Kaip suprantu dare cezari jums. Galbūt galit papasakoti kaip viskas prasidėjo ? Labai idomu kai esu panašioje situacijoje ..
Labas visoms esamoms ir būsimoms dvynuku mamytėms ;)
noriu Jūsų paklausti ar labai sėslų gyvenimą tenka gyventi? Labai ribojat vaikščiojimą?
Mane pačia neseniai paleido iš ligoninės, kur stebėjo, nes sekmadienį pasirodė rudesnių išskyrų, gydytoja patikrinus, nieko nerado tik liepė pagulėti ligoninėje, kol viskas praeis, susitvarkė maždaug per kelias dienas viskas. Dabar sakė, kad turiu labai saugotis. Pas mus 17 sav + 4 d.
LauraJ_ parašė:
Sveikinu! Būkite visi sveiki ir stiprūs! 🤍 aš nuo 25sav gulėjau Kauno klinikose su sutrumpejusiu ir atsivėrusiu kakleliu, tačiau paleido namo kai buvo virš 27sav, n…
As gulejau Santariskese nuo 25 savaites. Situacija neblogejo iki 30 savaitės galo, kai berniukas nusprende apsiversti 180° kampu ir tada kojytės įsistatė į kaklelį. Prieš tai buvo galvyte žemyn 😄. 4 dienas jaučiau skausmą ir kraujavo net pats kaklelis, kol nepajaučiau sąrėmių. Tada jau kitą rytą skubiai operavo. Todėl patariu labai save stebėti ir sekti pakitimus, mes mamos jaučiam, kai kažkas pasikeičia. Taip pat išbuvusi ligoninėje pamačiau, kad niekada nebūna tokių pačių gimdymo scenarijų 🙂 Visiems tai prasideda skirtingai.
Kol kas dar atsigaunu po CP, tačiau mano atvejis vėl kitoks, nes netekau daug kraujo. Ir mano svoris nėštumo pabaigoje gulimam režime net nukrito. Mažyčiai laikosi stabiliai, turi praeiti daugiau laiko, kad būtų kažkokie pokyčiai 🩷🩵 Dabar su vyru kasdiena juos lankome ir kalbamės, nes personalas juos įdėmiai prižiūri.
Linkiu ramybės ir gero nusiteikimo 😊 30 savaičių yra tikrai daug ir jeigu jus jau išleido, reiškias viskas bus gerai!
Lelija011 parašė:
Stimuliuokit, prašykit sesučių pagalbos... priešpienio būna keli geltoni lašeliai.., pienukas gaminasi ne papuliuose, o smegenyse-turit atsipalaiduot prieš bandydam…
Taip, as kalbejau su personalu, taciau ir to priespienio nesimato 🙄 Man patare pabandyti nusipirkti arbatu stimuliuojanciu veikla.
Gintare.esu parašė:
Labas visoms esamoms ir būsimoms dvynuku mamytėms ;)
noriu Jūsų paklausti ar labai sėslų gyvenimą tenka gyventi? Labai ribojat vaikščio…
Sveika, aš iki 24savt. gyvenau gana aktyviai, bet paskutiniu metu pradėjo kietėti gimda, tai paskyrė namų rėžimą-gulinėti, nestresuoti, nekilnoti nieko. Tai realiai viskas per dieną gali pasikeisti, nelabai numatysi
Snaige parašė:
Taip, as kalbejau su personalu, taciau ir to priespienio nesimato 🙄 Man patare pabandyti nusipirkti arbatu stimuliuojanciu veikla.
Snaige, kaip jūs jaučiates? Kaip jūsų mažyliai? 😊 aš vėl atsidūriau Kauno klinikose nuo ketvirtadienio, nes trečiadienį pradėjo skaudėti siektiek pilvo apacia, kita diena pasiskambinau savo ginekologei, nuvykau pasitikrint tai kaklelis jau 6mm belikęs. Tai iškart siuntimas buvo parašytas į Kauną. O dabar guliu ir jaučiu kaip šiandien vis intensyvėja dažniau pilvo apačios skausmas ir strėnas.. manau, kad ilgai mažyliai pas mane irgi nebeuzsibus..
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai