augustielee parašė:
O sakykit, Jus nusimanot, ar reikia pirkti tas spec vaiku koses? O negalima paprastas mano valgomas avizas sumalti kavamale ir virti vaikui?
Mano sesuo taip daro, perka paprastas ekologiskas ir mala (:
augustielee parašė:
O sakykit, Jus nusimanot, ar reikia pirkti tas spec vaiku koses? O negalima paprastas mano valgomas avizas sumalti kavamale ir virti vaikui?
Mano sesuo taip daro, perka paprastas ekologiskas ir mala (:
augustielee parašė:
Tikrai nereikia
Aš pirmai pirkdavau tas Mamuko košes, o antram iš viso - smulkius (ala 1 minutės) avižų dribsnius, arba eilines kruopas išvirdavau ir paskui sublenderiuodavau
Spooky parašė:
Dar iš nesąmoningų išlaidų praeitą mėnesį vyras tėkštelėjo 70 eur, nes užsimanė belaidžių ausinių (seip turi jis tų ausinių; tai čia ne poreikis buvo, o grynai tech…
Gal pavyktų pradžiai bent sumažinti tą sumą jo norams
Na, susitarti, kad neviršytų 50 eur ir pan, iš kart gal labai drąstiška žmgui visko atsisakyti. O gal va tikrai mašina bus stimulas
Ringailiux parašė:
Oi tikrai visi hipiai labai daug kainuojaAš su pirmu vaiku labai tais hipiais susižavėjus buvau, tai per mėnesį 80-100 eurų ant to išeidavo, ir kas liū…
Va ir pas mus tyrelės tos ėjo.. Dabar jau vasarą vaisius pats valgė iš sodo, tai atpratinau nuo tyrelių tokių
Mes semper pirkom, tai apie 1 eur už tyrelę
Iš tikro, dabar taip faina, kai jau valgo tai ką mes valgom, nebereikia tų vaikiškų visokių košių ir pan
Ringailiux parašė:
Vakar prieš miegą atsisėdau, paskaičiavau mūsų pajamas ir kiek iš jų galim atsidėti proto ribose apsiribodami savo išlaidas. Pagal optimistinį variantą (sugebėsim s…
Šaunus planas
Mes dabar irgi įsivažiavom į taupymą, tai planuojam per 5 metus atiduoti paskolą, ir kažką toliau pirksim.
augustielee parašė:
Nereikia, bet pvz maniškis nevalgė paprastų iki tam tikro amžiaus
bet vieną dieną, vualia, pradėjo valgyti. Pats atsisakė tų kūdikiškų košių
zosiukas parašė:
Super!
Bet nulekt prie juros ir dabar vaikams reikia.
Apie atostogas buvo anksčiau diskusiją, tikrai pritariu, kad vaikai, kad ir "nieko neatsimena", bet patiria geras emocijos, o jos tikrai padaro įtaką tolimesniam augimui ir t.t. O ir pvz man tikrai reik atostogų, bent kartą į metus, na visai kitaip tada dirbasi
visad sakau, na neveltui sugalvojo tas atostogas..
Bet, mes gi nežinom, gal jie keliaus, tiesiog atsisakys spontaniškų išvykų. Mes anksčiau irgi dažnai vienai dienai be nakvynės varydavom į Palangą iš Vilniaus
dabar nebevarom..
Spooky parašė:
Dar iš nesąmoningų išlaidų praeitą mėnesį vyras tėkštelėjo 70 eur, nes užsimanė belaidžių ausinių (seip turi jis tų ausinių; tai čia ne poreikis buvo, o grynai tech…
Vyrai tikrai kai ko užsimano ir nusiperka, būna net neatsiklausę ar reikia to ar ne. Mano vyras atvažiavo ir taškėsi pinigais vaikams. Nieko blogo nesakau, buvo sutarti batai, bet po to nuėjo į vieną parduotuvę ir nupirko drabužių, nuėjo į kitą ir nupirko du komplektus. Šiuo metu be mašinos, tai dar vis taksi kvietėsi, na nenorėjo laukti kokio mikro. Bereikalingos išlaidos
Su vyrais tartis būna sunkiau, nebent kokį tikslą iškeli jiems, tai gal ir pasistengia. Su maniškiu reikia daug kalbėti. Realiai būtų sutaupyti pinigai ir viskas
Ringailiux parašė:
Vakar prieš miegą atsisėdau, paskaičiavau mūsų pajamas ir kiek iš jų galim atsidėti proto ribose apsiribodami savo išlaidas. Pagal optimistinį variantą (sugebėsim s…
Super perspektyvos jūsų šeimai. Man dar reikia įkalti šį mąstymą. Ištikrųjų reiktų išsikelti tikslus ir man, ir vyrui. Su vyru sunkiau susikalbėti, atrodo jau kalbėta, bet jis vis vien nemoka planuoti nieko. Bet jūs tai esat pavyzdys, tikrai džiugu, kad greitai paskolas atiduosit ir susiremontuosit namus, savęs per nelyg neskriausdami.
1000ir1naktis parašė:
Apie atostogas buvo anksčiau diskusiją, tikrai pritariu, kad vaikai, kad ir "nieko neatsimena", bet patiria geras emocijos, o jos tikrai padaro įtaką tolimesniam au…
Tai taip
tidel ir parasiau kad negaliu sprest nes nezinau konkrecios situacijos ir tai buvo tik pamastymas
zosiukas parašė:
Super!
Ringailiux, tikrai taip. Ilgu kelioniu netureje vaikai po to nepratina ir savo vaiku. Yra galybe pavyzdziu. Tad atostogu suma manau turetu likti. Ir ne visiems zinoma sodyba, Palanga ar pan. Reikia ispudziu ir vaikams, jie tikrai viska geriau atsimena nei mes. Maniskis kaip suskelia kazka is pernai atostogu, nu tikrai neatsimenu visokiu smulkmenu ir t.t.
Arba gulejo ant zoles girtuoklis, tai jis visa savaite ta vieta pamates rupinosi kur tas yra, ar su greitaja ji isveze ar pats savo kojom pamiegojes nuejo. O mes suauge pamatom ir pamirstam...
zosiukas parašė:
Super!
Na mes keliauti toliau nei Lietuva galėsim pradėti po 6 metų, kai remontus pabaigsim, nes tie remontui skirti pinigai kas mėnesį bus atidedami kelionėms po Europą. Niujorkas ar Tokijas truputuka brangesnės kelionės nei Barselona ar Helsinkis
O kol kas mes važiuojam ten, kur vaikai kaifuoja nuo gamtos, nuo mylimų žmonių šalia. Būtumėt matę kiek laimės buvo su MOČIUTE keliaut į Dubingius ir po to dar maudytis tobulam varlinyke (vyras turėjo gerus 50 metrų nuo kranto nueit, kol vanduo krūtinę pasiekė
) - tai buvo BEST DAY EVER!!! Na nes čiučiu yra pati mylimiausia
O čia dar mama ir tete kartu, ir vanduo ir arkliukai, ožkos, elniai, asiliukas, kengūra, ČIUOŽYKLOS
Ir dar tete per linksmuosius kalnelius vežė... Čia kai važiuoji maksimaliu leistinu greičiu per kalnuotą plentą ir kaskart įveikus kalnelio keterą pilvas į krūtinę sušoka - iš galo tik ir girdis juokas ir "Da! Da!"
Tai mes važiuojam, bet nu nelogiška man dabar išleisti po 2000 eur kelionėms, o kai vaikam bus 14 metų sakyt "Soriukas vaikai, galim tik iki Dubingių palėkt". Tikrai paaugliai manau geriau pasirinks Tokijų nei linksmuosius kalnelius su tete mašinoj
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai