2018.10.03 11:24 (prieš 7 m.)
ula_ parašė:
Laukdamasi vaikų galvojau, kad jau ko ko tai žaislų tikrai nepirksiu, naivi aš
pridovanoti žaislai, jau labai naujagymiui skirti ir pabodę. Iš namų inventoriaus …
Neperkam
jau beveik dveji, žaislų turi laaaabai mažai, o veiklos - vis tiek labai daug. Mes daug laiko leidžiam kieme (apie 5-6 val. per dieną), pilnai įtraukiu į ruošą, labai mėgsta knygeles, iki metų ėjo visokie namų rakandai, vienas rašomojo stalo stalčius buvo atlaisvintas ir ten visokių daiktų pridėta. Ir t.t. Tai turėjo kelis barškučius per visą laiką, BB žaisliukas labai pasiteisino (bet pardavėm kartu su BB), lavinamasis kilimėlis (irgi seniausiai parduotas), o iš tokių vėlesnių pirkinių - lėlių vežimėlis su lėle, paspirtukas (net nežinau, ar čia prie žaislų), smėlio žaislai yra must ir kamuolys. Taigi iš principo lauko žaislai. Ir knygų krūva (daugiausia imam iš bibliotekos). Viskas
O patys pačiausi daiktai kainuoja mažai. Gavo vėjo malūnėlį ir vienos mano draugės. Tai jau tuoj pusė metų kaip myli jį be galo. Labai mėgsta vėliavas, turi nedidukę Lietuvos vėliavėlę, visur ją nešiojasi. Kaimynė padovanojo kamuoliuką, kuris mirga mestas į žemę. Tai va tokios smulkmenos ir labiausiai sudomina, ir daugiausia gerų emocijų suteikia. Bet iš jų visų aš pirkau tik vėliavėlę ir tai todėl, kad paprašė, o ne pati sugalvojusi