ula_ parašė:
FB stebiu Mačiulį, tai šiandien iš jo posto patiko citata: "Šiek tiek perfrazuojant rašytoją Dave Ramsey – vargu ar rasime laimę pirkdami daiktus, kurių mums nereik…
Neteikia visiskai.
Nemegstu pirkti.
Bet irgi perku kokybiskus daiktus. As renkuosi kainos ir kokybes santyki ir rinkdamasi daikta noriu moket tik uz tai ka naudosiu. Ivertinu technikos priemoniu funkcijas ir renkuosi daikta kurio galimybes isnaudosiu, o ne brangesni greani bet man nereikalinga.
Galiu isleist kruva pinigu daiktui kuris sutaupys laiko, nes laikas man pinigai. Va laiko pirkciau jei tik parduotu ir brangiai

Mūsų namuose vienintelis svarbus dalykas - kaip daiktas atlieka savo funkciją. Tikrai niekada niekada nepirkčiau Jimmy Choo (cha šitą žinau iš Sekso ir miesto) batelių vien dėl vardo, bet iš kitos pusės man vienodai kiek kainuoja ir kokios firmos batai, kurie yra man ar mano vyrui bei vaikams patogūs. Dukrai šių metų žieminiai kainavo 60 eurų, mano kedukai į kiemą ar šunį vedžiot - 70 eurų, vyro batai į darbą - 15 eurų
Būna tokių žmonių... Pamenu vieniša dviejų vaikų mama skundės, kad Lietuvoj pragyvent neįmanoma, nes va reikia mokėt lizingą už naujausios kartos iPhone ir jai nebelieka pinigų maistui