KarolinaaVo parašė:
Planavo, bet nepavyko. Dabar nuo 2016 gruodzio pradet turi ir iki 2020 visoj Europoj be isimciu
da nu i nakui !
KarolinaaVo parašė:
Planavo, bet nepavyko. Dabar nuo 2016 gruodzio pradet turi ir iki 2020 visoj Europoj be isimciu
da nu i nakui !
Sveikos.
Dievas parašė:
tai kaip naujakas praėjo Daug bonkų Bolių trenksmu fejerverkus pirkot kas nors ?
Linksmai atsventem.. ir prisaudem fejerverku ir sampano atsigerem, ir pasisokom.. zodziu viskas kaip ir liuks.
Bet va su naujaisiais ir nauji debilai lenda.. negaliu.. atveskit man, tokius kvailius, kurie savo vaikus i sulini sumeta.. tyliai as juos patvarkysiu, neber nervu, kai tokios naujienos per Lietuva naujuju proga, nedagere gaidziai nebezino kur issiliet, tai savo vaikus zudo, pats galejo stacia galva murktelt, tai nors vienu glusu ant svieto maziau butu.
Shy_ parašė:
Sveikos.
Baisu ,svarbiausia o kurios labiausiai tu vaikeliu laukia ,asaras lieja kasdien , laukia stebuklo tai toms dievas neduoda, o kitiems kurie savo ismeta i suliny tai dave, kur teisybe ? Pykstu kartais ant viso pasaulio kodel man dar vis neiseina pastoti ,kuo as nusikaltau tam gyvenime.
Poto vel susiemu ir rankas ir kasdien skaiciuoju dienas ,kaip ir siandien laukiu menesiniu ar jos pasirodys ar jau nebe... O tokiems paslemiekams kaip tas is kedainiu tai net mirtis butu maza bausme !!!
Mazasis Mano Stebuklas parašė:
Baisu ,svarbiausia o kurios labiausiai tu vaikeliu laukia ,asaras lieja kasdien , laukia stebuklo tai toms dievas neduoda, o kitiems kurie savo ismeta i suliny tai …
Siaubas pagalvojus kitos savo vaikus ismeta pagimdzius , o toms kurios nepastoja kencia...
Shy_ parašė:
Na yra ir degradu negalinciu susilaukti vaiku, bet kai jiems dzin, tai to ir nesureiksmina per daug..
Na jo...
Gintariuke24 parašė:
Tai, kad tas tėvas psichiškai nesveikas, o socialiniai darbuotojai nieko nemato arba pro pirštus žiūri... Motinos irgi nesuprantu nu kam su tokiu degradu gyvent, o …
Tai jau tikrai galejo pasiimt kartu kudikius.. Tokia ten ir motina palikti vaikus savo likimo valei
Ypac kai zinojo koks vyras yra baisybe
Mazasis Mano Stebuklas parašė:
Tai jau tikrai galejo pasiimt kartu kudikius.. Tokia ten ir motina palikti vaikus savo likimo valeiYpac kai zinojo koks vyras yra baisybe
Tikrai baisu kas daros... Dar jei tas tėvas bus pripažintas nepakaltinamu tai ir kalėjimo išvengs.. O ką tie vaikiukai patyrė tam lediniam šuliny ašaros tik kaupias pagalvojus
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai