emma parašė:
O tylėti reikia? Apie tai ir reikia kalbėti! Net rėkti reikia! Pritylėta jau pakankamai! To paties TYLĖJIMO dėka, ir ši istorija.
visi jau išgirdo
emma parašė:
O tylėti reikia? Apie tai ir reikia kalbėti! Net rėkti reikia! Pritylėta jau pakankamai! To paties TYLĖJIMO dėka, ir ši istorija.
visi jau išgirdo
emma parašė:
Kodėl sakai, kad Lt policija nesikiša? Kišasi, jei tik yra kviečiami.
Ne itin
esu kvietus, tai teko nemažai prašyti ir įrodinėti. Kad neketinu taikytis, kad jis jau čia negyvena ir trukdo miegoti. Tai ta kart nakti ji išsivežė berods 4 kart... Sulaikyti nebuvo ale pagrindo, nes langai buvo vietose, man po akim fanaro nebuvo... Tai ji paimdavo, nuvesdavo iki nuovados, paleisdavo ir atgal pareidavo.
prieš tai buvau į policiją nuejus ir prašiau pagalbos dėl šių dalykų, tai net neregistravo. Kol nesumusa, kol rimtų požymių nėra tai sunku su jų pagalba. O taip tik smurtautojas stiprėja ir įrodo aukai, kad nėra ko skųstis. Bent mano patirtis tokia
Lūšiukė parašė:
Ne itinesu kvietus, tai teko nemažai prašyti ir įrodinėti. Kad neketinu taikytis, kad jis jau čia negyvena ir trukdo miegoti. Tai ta kart nakti ji išsivežė b…
Bet tai čia prieš kiek metų? Dabar gi įstatymas dėl smurto artimoj aplinkoj yra.
Dievas parašė:
visi jau išgirdo![]()
kas tie "visi"?
nemanau, kad isgirdo. ir net nemanau, kad pagalvojo. o jei zmones mano esant reikalinga apie tai kalbetis , tai ir kalbasi. nebutina dalyvauti kiekviename pokalbyje.
monce parašė:
Karta vidury naktu,po langu reke moteris,kad policija kviest,tase tek ja draugas.kiek skambinau policijai,tiek niekas neatsiliepe. . .
Tai db greičiau 118 sujungtų su policija nei skambinant 112...
zosyte-Vilnius parašė:
kas tie "visi"?
nemanau, kad isgirdo. ir net nemanau, kad pagalvojo. o jei zmones mano esant reika…
beabejo
bet stebėti išjungti negaliu
Lūšiukė parašė:
Na manes taip ir nepadauzytu, bet va kitos paveikiamos buna. Jei kaimynai matė ir tylėjo... su tokiu būriu vaikų ir niekas padėti nenorėsAišku aš uk gyve…
Tas tai tikrai neaišku, nes juk su jos motina niekas nekalbėjo. Nors jei trūksta socialinių įgūdžių kaip kalbėjo, tai gal ir motina yra kokia asociali.
emma parašė:
Kodėl sakai, kad Lt policija nesikiša? Kišasi, jei tik yra kviečiami.
O tai ar ne policijoje suskirstyta kada kur vykti pagal kategorijas? Jei kažkur kaime vyksta kažkas tai dar nereiškua jog ir atlėks tik paskambinus jog vyras triukšmauja. Kada ten buvo kai moteris paskambibo į policiją kad vyras girtas į namus laužias, kuriam realiai net uždrausta buvo artintis prue tų namų, tai net nesureagavo, nes nu dar juk niejo nemuša, ne tas prioritetas. Taip ir užmušė moterį.
Silkverpe parašė:
Yra kriziu centrai moterims, moterims su vaikais, kurie patiria smurta seimoje. Nieko nedaryti visada yra lengviausia.
kokio dydžio tavo Mažylė ?
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai