Kocia parašė:
Na jus cia per riebiai. Gal moteris nenusimano tokiose dalykuose visai. As pradzioi planavimo irgi tokia zalia buvau kad sakes.. pasidomes, vis igaus ziniu ir tiek😇…
Ačiū
Kocia parašė:
Na jus cia per riebiai. Gal moteris nenusimano tokiose dalykuose visai. As pradzioi planavimo irgi tokia zalia buvau kad sakes.. pasidomes, vis igaus ziniu ir tiek😇…
Ačiū
To_the_Moon parašė:
Is kokios nelaimes 😅
Is tamstos saltinio juokiuos, o ne is nelaimes.
Matosi, kad skiepai pazeide smegenis. Gal bent savo vaiko nezalok?
Wuxx parašė:
Matosi, kad skiepai pazeide smegenis. Gal bent savo vaiko nezalok?
Atejai savo bloga nuotaika isliet? 🤷♀️😂
O tu savo nezudyk, buk gera 🙏
Šilo_uoga parašė:
Tik dabar pamačiau, kad čiut ne į tą temą parašiau aš čia, norėjau į kitąbet oh well, perkels kur priklauso 😂
Aš žinių nebežiūriu jau seniai, bet pastaruoju metu, per pandemiją, kiek išlindo ir suaktyvėjo visi silpnapročiai (Q+antivax+anti5G+antiKorona), kaip jie lenda į visas medijas, į politiką - mano moto turės būt "sustok pasauli, aš noriu išlipti"
Žmonės išėjo protestuoti prieš epidemiją. Ta prasme. Prieš plintantį virusą. Jie yra prieš virusą!
Ir prieš karantiną, nes... karantinas yra.. UŽ.. virusą???
fenix parašė:
Aš žinių nebežiūriu jau seniai, bet pastaruoju metu, per pandemiją, kiek išlindo ir suaktyvėjo visi silpnapročiai (Q+antivax+anti5G+antiKorona), kaip jie lenda į vi…
Nežinau, aš neturiu suvokimo kaip taip, niekada nesuprasiu tokių žmonių ir ačiū dievui neturiu tokių savoj aplinkoj
Šilo_uoga parašė:
Nežinau, aš neturiu suvokimo kaip taip, niekada nesuprasiu tokių žmonių ir ačiū dievui neturiu tokių savoj aplinkoj![]()
Tai vat jum gerai. O mano aplinkoj yra pilna tokiu
tai nauda bent jau tokia kad savo Fb pravaliau nuo tokiu zmoniu 🙈😅 tai bent ten ramiau 😅
diana80 parašė:
O siaubas merginos pilnatis tik rytoj nustokit pyktis pyktis kenke pastojimui![]()
![]()
Tai kad jaunatis dabar
Not Angel parašė:
Tai kad jaunatis dabar![]()
Susimaisiau ejau pasitikrint kslendoriu
🤷♀️
fenix parašė:
Aš žinių nebežiūriu jau seniai, bet pastaruoju metu, per pandemiją, kiek išlindo ir suaktyvėjo visi silpnapročiai (Q+antivax+anti5G+antiKorona), kaip jie lenda į vi…
Aš ką tik supratau, kas sukūrė šitą visą chaosą - korepetitoriai. Kaip tik sakė per teliką, kad jiems aukso amžius dabar, nes vaikai nuotoliniu būdu neišmoksta pamokų. Švietimo sistema nelaimėjo karo, algų nekelia, tai va tokiais būdais sugalvojo pasikelti algas. Ką, negi nelogiška?
😀😀
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai