L.A.P.Ė. parašė:
Galima tik padekoti vabalui,nes be jos plokstele neuzstringa😅
DJ Vabals
L.A.P.Ė. parašė:
Galima tik padekoti vabalui,nes be jos plokstele neuzstringa😅
DJ Vabals
Šilo_uoga parašė:
1. Aš moteris, o tada mama.
2. 1:100000
Norvegijoje užteko tik 1 apsirgusio vaiko... Vakar kokius 10 kart pakartojo tą pačią frazę 😂
Lūšiukė parašė:
Norvegijoje užteko tik 1 apsirgusio vaiko... Vakar kokius 10 kart pakartojo tą pačią frazę 😂
Čia naują gabalą repetuoja
S.P.P. parašė:
Paskaicius kai kuriu moteru komentarus susidaro ispudis, kad vaikai tikrai yra tik mamosAr jus rimtai? Paskui skundziasi, kad neprisideda, nebendrauja ir pan. Je…
Man asmeniskai uztektu kad su vaiku bendrauja. Dirbciau susimokeciau komunalinius vaikus is firminiu prekiu parduotuviu aprengciau ir dar kazko gyvenime siekciau. Bet juk tu matai su kokiu vyru gulniesi i lova nebemociuciu laikai kad pati negali saugotis yra tam priemoniu pasiskaityk pilnas internetas jeigu taip nezinai kiekvienas bomzas taves netvarko kad toks mastimas padariau ir pabegau ir kuri seima kai esi pats finansiskai nepriklausomas ir dar gali kita zmoguti islaikyt. Ar ten randam sugalvojai viena vakara atsigulus i lova nera ka veikt, teliks nieko nerodo reik jauciu vaika pasidaryt. Nepykit uz zargona nu bet mastymo tos moterys atrodo uzlipo ant manes nekaltutes mergaites nudejo tai dabar ir augint vyre jeigu padarei, o as tai tik gulejau ir laukiau kol man vaika uzstatys.
Šilo_uoga parašė:
1. Aš moteris, o tada mama.
2. 1:100000
8. Tavo vaikai tampa grėsme mano vaikui😊
Šilo_uoga parašė:
DJ Vabals
😂👍
Vabaliukas09 parašė:
G
Tavo galvoje vyksta? 😁😁😁
MammaMi parašė:
Nu pagal vabala istatymai norvegijoje priimami mazdaug taip: vienas privatus darzelis susikure vidaus taisykle (kuri galimai nelegali), jo pavydziu dabar 100procent…
Pagal vabalą tai kaip ji nusprendė taip ir bus
Ji turbūt visos No valdžia
A ir G parašė:
Pykstat už teisybę. Manęs užjausti nereikia, nes tokių bėdų neturiu.
Juk ir parašiau kelios žinutes prieš, kad tie 10000eur didele našta- o jūs “manyki…
Tai kad cia parejo laiskas is anstoliu o ne uzblokota saskaita jie siūlo tartis pirma o ne iskart saskaitas blokuoja. Jūs man gydot kad as to vaiko nenoriu kad vyras mano vos nemelagis man nieko nesake ziurekit poni maloni kaip ka snekat jei nezinot situacijos uzjauciu jusu vyras tokios pindos ir nepalieka kad paliktumet plika basa, kas yra jusu niekas neisklauso kad ateinat i forumus savo teisybe irodinet kaip galit kalbet apie kitu gyvenimus jeigu nieko nezinot ir aisku nervai ima kad ji dėl savo geroves taip padare nors galėjo sneket nes dabar ir per notara pasirasyta sutartis yra sutartis. O dar ji niekada neprisiteis didesnes dalies nes gyvena uzsieni ir turi denkt pati didesne alimentu dali. Ir cia niekas nesiteismines o graziuoju sutarta kad gryzus i lt pati nueis ir pasakys kad vaikas nebuvo numestas likimo valiai ir kad pamirso pranesti taip kad miegokit ramiai nevisi zmones yra tokie kaip jus.
galadriel parašė:
Tavo galvoje vyksta? 😁😁😁
😀 😂
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai