Evighet parašė:
Na nelabai sutinku... Lietuvoje atsisako daktarai daryti abortus... 4 metų mergytė buvo išberta baisiomis dėmėmis ir viskas blogėjo, daktarai atsisakė apžiūrėti ir …
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Pritariu jūsų mintims
Evighet parašė:
Na nelabai sutinku... Lietuvoje atsisako daktarai daryti abortus... 4 metų mergytė buvo išberta baisiomis dėmėmis ir viskas blogėjo, daktarai atsisakė apžiūrėti ir …
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Pritariu jūsų mintims
Undarokas parašė:
Na taip mama tikėtina jauna,ne rizikos grupėje,jos mergaitė tikėtina irgi prasirgs laimingai,o štai kokiems pagyvenusiems seneliams padovanos ' dovanėlę' nuo savęs …
Nu jooo. Bet tai čia kaip ir tarp paprastų žmonių, taip ir tarp medicinos darbuotojų yra visokių. Matom, kad kai kuriems gydytojams čia irgi "tik virusiukas".
Undarokas parašė:
Na taip mama tikėtina jauna,ne rizikos grupėje,jos mergaitė tikėtina irgi prasirgs laimingai,o štai kokiems pagyvenusiems seneliams padovanos ' dovanėlę' nuo savęs …
Čia buvo ironija. Persirgs ir viskas reiškia persigs ir numirs. Ir taip, ji turi kitų žmonių, giminių matyt. Bet čia ta šiuolaikinė kartą kurie mano, kad jie protingesni ir jiems taisyklės negalioja.
Bhbo čia toks postas, man ištiko-mūsų seneliai buvo šaukiami į karą, tavęs prašo pasėdėti ant sofos.
Dar pamenu, ši karantiną su siburu lygino.. Atostogas su vaikais šeima, su trėmimu, badu, mirtimi ir smurtu.
Loreta lore1 parašė:
O kiti susirgę nepaveiks ir numirs. Gyventi juk visi nori... net ir jeigu turi papildomai kitų ligų, bet jos pačios savaime nėra taip staigiai mirtinos, kaip jas pa…
Čia buvo ironija..
zosyte-Vilnius parašė:
Na taip, vieni persirgs ir viskas. Kito persirgs, ir gyvens toliau. Nieko tokio
Kai sėdi rizikos grupėje, tai tas nieko tokio man visai jau nebe nieko. Be to kai yra daug neatsakingų žmonių, tai belieka pasidžiaugti, kad dar tavo mieste nesigirdi apie užsikrėtusius.
zosyte-Vilnius parašė:
Čia buvo ironija. Persirgs ir viskas reiškia persigs ir numirs. Ir taip, ji turi kitų žmonių, giminių matyt. Bet čia ta šiuolaikinė kartą kurie mano, kad jie protin…
Tai aš gi supratau jūsų ironiją. Tik va ta Šaunuolė kuri su kūdikiu vaikštinėja kaži ar suprato,tai jai ir praplėčiau jūsų ironiją,kad jai gal ir pofik,bet yra šalia ir kitų žmonių,kuriuos verta pasaugoti
Apmetykit mane akmenimis, bet istikro korona, kad ir sutinku jog baisus ir ziaurus liudnas (!!!) o bet taciau nuostabus dalykas.
zmonija gal kazkiek pagaliau placiau atsimerks. liudna jeigu kazkieno mylimi seneliai ar tevai uzsikres, bet gal jie biski atsipeikes ir pakeis poziuri y gyvenima. atsiras daugiau/nuosirdziau vertinanciu ne materialius dalykus ir tt ir tt, nes visi tie karantinai ir mirtys siuo metu tikrai keicia tiek gyvenimo iprocius tiek mastyma.
man pradzioj buvo baisokai ir liudnokai, bet dabar nei kiek, nes istikro pamaciau jog ne taip jau visi ir nusipelne gyvent 🙈 aplink zmones kasdien zudo vienas kita, apgaudineja, apvagineja, meluoja, skriaudzia, musa, smeizia, izeidineja, zemina ir tt ir tt. dauguma nori pasirodyt (o ne but deja) geresni uz kitus, gudresni, turtingesni, butinai tai parodyt. laka, tusinas.
as ziauri bet man negaila
Ghostflower parašė:
Apmetykit mane akmenimis, bet istikro korona, kad ir sutinku jog baisus ir ziaurus liudnas (!!!) o bet taciau nuostabus dalykas.
Aha. Tikrai gerai tas virusas, nes parodo kiek yra va tokių žmonių, kurie mano, kad yra verti vertinti kam galima gyvent, o kam ne. Tfu ant tokių 'žmonių'.
B.I.T.Ė. parašė:
Aha. Tikrai gerai tas virusas, nes parodo kiek yra va tokių žmonių, kurie mano, kad yra verti vertinti kam galima gyvent, o kam ne. Tfu ant tokių 'žmonių'.
jeigu cia apie mane, tai as niekur nesakiau kuris vertas kuris ne;) JEIGU KA. niekur nesakiau, jog nesilaikau karantino ir tt.
ir Jusu komentaras yra visiskai ne y tema.
nes ne as sprendziu kam gyventi. as tiesiog nepeikiu pasaulio/viruso/Dievo uz tai, kas vyksta.
maza to, jeigu tiket kad virusas is siksnosparniu ir tt ir tt, tai zmones patys kalti del to, kas vyksta. 🤷
B.I.T.Ė. parašė:
p.p.s. tfu ant zmoniu, kurie nekeikia visu ir visko? kurie neina is proto, neisperka tono maisto, kad neliktu kitiem o geriau dauguma jo sugestu nes nespejai suvalgyti? nes nekelia riausiu del sikpopierio? kurie stengiasi izvelgt kazka pozityvaus?
whatever 🤷🤦
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai