Evighet parašė:
Ačiū, sūnus ☺️
Sveikinu ❤️
Evighet parašė:
Ačiū, sūnus ☺️
Sveikinu ❤️
Šakar. Makar parašė:
Aha, jau ryt persiversim į dviženklį skaičių![]()
Visai kitaip atrodo pradeda laikas eit
Evighet parašė:
Tai žinoma ☺️ tik atsigauti reikia ☺️
Sveikinimai
Apsimoka "pagimdyti" šioje temoje
fenix parašė:
Sveikinimai![]()
Apsimoka "pagimdyti" šioje temoje
![]()
![]()
Apsimoka net be temos 😅 bet žiūriu čia aš tiesiog "žinoma" tai taip ir gaunasi 🙈
Ačiū labai 😊
galadriel parašė:
Sveikinimai![]()
Ačiū ☺️
Man po paskutinio komentaro vabalas gryna moraline degrade, net nezadu kazkokiu svelnesniu epitetu ieskot. Pasirinkimas tureti vaiku ar ne, tureti viena ar kelis yra kiekvieno asmeninis reikalas, bet jau argumentai, kodel ji tures tik viena vaika tai... net neturiu ka bepridurt. Apgailetina. Man sese po vaiko yra pats brangiausias zmogus pasaulyje, niekad jokie pasaulio turtai, prabanga ar dar kas neatstos nuotykiu kartu ir jausmo, kad pasauly turi kazka labai artimo. O cia, matai, atvirkstine logika - atseit jos vaikas jausis ziauriai special budamaas vienas, wow, ploju. Man jau dabar gaila to vaiko, nes vertybine skale pas vabala 10 balu.
adiria parašė:
Man po paskutinio komentaro vabalas gryna moraline degrade, net nezadu kazkokiu svelnesniu epitetu ieskot. Pasirinkimas tureti vaiku ar ne, tureti viena ar kelis yr…
Na jus pasirodėte visame gražume save ir apie morale ar dar ką kita ne jum mane mokyti.Nes kažin kokia moralė pas žmogų kuris ant kito išsivemia ir galvoja jog yra labai geras žmogus .
Notredame parašė:
Vabaliukas-musu lyderis! Pasirodo😁 negaliu zvengiu😂
Jus,ponia,niekada nepagaunat kampo kaip matau. Ir tikrai kazkur giliai jus turit t…
Aš viską pagaunu tik jus jau metai laiko nepagaunate to jog man jūsų nuomone neįdomi ,ir aš nemąstys ir taip kaip jus vien dėl to jog jus to norite ,tad gal pabaigime su tuom ir judam toliau o ne kaip kaip vaikai vis dėl to pačio žaislo besipešdami?
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai