ERvika parašė:
tai ir sakau kad viska dariausi privaciai
Man ligoninej siule daryti 350€ lietuvoj apie 700€ didelis skirtumas
ERvika parašė:
tai ir sakau kad viska dariausi privaciai
ERvika parašė:
Na taip ,cia kazkaip labai mazai ka ziuri..del tu apsigimimu irgi dariausi NIPT privaciai ,mokamai..nesvarbu kad ir mokami butu tas streptokoko,net nesitikiu kad ne…
Man: pampers ai, palutes (nors jei neturi savo, duoda) bet kažkaip norėjau būti kuo mažiau priklausoma nuo kitų.
Pirkausi naktinius spec gimdymui kur nusisega petnešos ir per nugarą atsisėda.
Pižama, chalatas, dušo priemonės
Rūbai gryzimui namo
Tepaliukai speneliams
Kūdikiui: pampersai, rūbeliai keli komplektukai, pledukas, auto kėdutė, rūbeliai gryzimui, zirkluciu neprireikė, kažkaip jau pasimirso viskas, čia išvardintų kas tikrai pravertė ir panaudojau ☺️
Mukati parašė:
Man: pampers ai, palutes (nors jei neturi savo, duoda) bet kažkaip norėjau būti kuo mažiau priklausoma nuo kitų.
dekui😉o kam tos zirklutes ligoninej?kazkaip galvojau kad bent sav. nerekomenduoja kirpt naguciu🤔na bet ju ir neplanuoju imti🙂
asta.sigis parašė:
as kiek pamenu 420 mokejau cia uz NIPT
ERvika parašė:
as kiek pamenu 420 mokejau cia uz NIPT
Kita ligonine kita kaina turbut mano limerike ligonine
asta.sigis parašė:
Kita ligonine kita kaina turbut mano limerike ligonine
Turbut,as Dubline..As vis pagalvoju apie jus,apie ta penktadieni...pasakojau jums savo istorija,butent del to ir dariausi...
ERvika parašė:
dekui😉o kam tos zirklutes ligoninej?kazkaip galvojau kad bent sav. nerekomenduoja kirpt naguciu🤔na bet ju ir neplanuoju imti🙂
Ėmiausi pagal kažkokį sąrašą, neprireikė tikrai, nepaminėjau šlepečių kad reikia 🙈 plaučių kūdikiui, o šiaip manau ko prireiks atveš vyras po to į ligoninę arba apsieisit, jei viskas ok jie ilgiau 48val nelaiko ligoninėj 😀
Mukati parašė:
Ėmiausi pagal kažkokį sąrašą, neprireikė tikrai, nepaminėjau šlepečių kad reikia 🙈 plaučių kūdikiui, o šiaip manau ko prireiks atveš vyras po to į ligoninę arba aps…
Na slepetes tai jo,tokius higieninius dalykus man kaip ir aisku,labiau idomu tai kas man visiskai nauja bus😁tai kremukai,anstpeniai ir visi tokie dalykeliai😁tokio kaip pientraukio ar ji verta imtis?paluciu reikia ?
ERvika parašė:
Turbut,as Dubline..As vis pagalvoju apie jus,apie ta penktadieni...pasakojau jums savo istorija,butent del to ir dariausi...
Prieziura ligoninej ir Po tikrai labai gera buvo as nustebau, pirmadieni jau bus menesiukas
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai