Mazyyytis333 parašė:
vaje,nesipykit![]()
Skaiciau as ir kitose temose,bet atsakymo kuom gali pakenkti nestukei ir leliui sk…
Tai va zinok,mes kai su vyru paklausem kuom gali pakenkti tai gp nieko nepasake,tiesiog matem ,kad neturejo ka pasakyti,nes visiskai nesusigaudo ir jos taip pat buvo fraze,jei laukciausi tai paisiskiepinciau, daugiau nieko , tai jos toks pasakymas mums visiskai nieko nereiske,jokiu faktu -nieko, juk jei sakys as tai sokciau nuo stogo tai ka,ir man sokt?
O kai vyras paprase kazkokios daugiau info apie skiepa ,ji net to neturejo ir liepe pasiskaityt internete
sako oj tik forumu neskaitykit ,ten rasineja visi nesamones... tai kaip gali klausyt tokios daktares nuomones?
As manau mes visos mamos nusprendziam,kad mums priimtina,kas ne,kas gerai atrodo ,kas blogai.. as niekad nemegau skiepu,vaistu ir visko kas su chemija,gal del to nusprendem su vyru butent taip.bet tai tik kiekvienos mamytes pasirinkimas

gerai ,kad vyras mano labai palaike mane, veziojo i lt klinika,mokejom ten nemazus pinigus,bet bent maziau streso turejau ....