Fatiga parašė:
Raiščiai tempiasi, gimda plečias, organai kilnojasi į kitas vietasPo dvyliktos sav. nustos tokie skausmeliai
Ir Tu nepamiršk, kad laukies, mažesnius tempus n…
as jau taip sakau
Graziam ir stipriam vyrui daug vietos reik
Fatiga parašė:
Raiščiai tempiasi, gimda plečias, organai kilnojasi į kitas vietasPo dvyliktos sav. nustos tokie skausmeliai
Ir Tu nepamiršk, kad laukies, mažesnius tempus n…
as jau taip sakau
Graziam ir stipriam vyrui daug vietos reik
simonyte_k parašė:
Kad pas mane kaip tik tempo 0... Nei dirbu nei ka... Palikus tokia lovos gyventoja esu... Net geda... Kartais del vaizdo islendu is savo urvelio...
Na visai taip irgi negerai
Reikia prasitampyt, pasivaikščiok lauke.
Mazyyytis333 parašė:
as jau taip sakau![]()
Graziam ir stipriam vyrui daug vietos reik:)…
Tiesiai į dešimtuką
Mazyyytis333 parašė:
Thu..nors atsirado kaskas,kuriai buvo panasiai![]()
Tikrai pasijauti nekaip Kai aplink sneka bele kad sneket.
…
sakys dvnukai sakyk ne trinukai ir nekreik demesio :)))
Fatiga parašė:
Tiesiai į dešimtuką
![]()
blemba kaip gerai,kad jus esat
l
1Alina1 parašė:
tau pasisekė, kad turi didelį pilvuką ir žinai, kad leliui vietos yra pakankamai, o maniškis va 29 sav ir pati jaučiu, kad vietos jam mažai nes nuolat gaunu į deši…
is salies pamanyciau kad tikrai nesilauki
1Alina1 parašė:
tau pasisekė, kad turi didelį pilvuką ir žinai, kad leliui vietos yra pakankamai, o maniškis va 29 sav ir pati jaučiu, kad vietos jam mažai nes nuolat gaunu į deši…
Kaip grazu
1Alina1 parašė:
Pamenu, gulėjau prieš gimdymą ligoninėj. Ten po dvi atvesdavo tonus matuot ant aparato. Aš guliu su savo oro balionu, atveda mergaitę, na va su tokiu pilvuku. Klausia akušerė jai, kada CP numatytas.Ji atsako, kad ryte, nes vaikas nustojo augti. Tai nuliūdau, galvoju va, pačioj pradžioj... O ta mergina paskui akušerei sako " nu bent iki 37 savaitės ištempiau". Aš vos nuo to gulto nenukritau
Tikriausiai Tau labai organus spaudžia? Nekyla rūgštys? Va draugės sesė irgi su mažiuku pilvuku buvo, viskas gerai, mergytė normalaus svorio, tiesiog ji labai pasportavus, stiprūs raumenys, neišplero. Nors aš irgi ne iš tešliųjų buvau, lankiau ir sporto klubą
Fatiga parašė:
Pamenu, gulėjau prieš gimdymą ligoninėj. Ten po dvi atvesdavo tonus matuot ant aparato. Aš guliu su savo oro balionu, atveda mergaitę, na va su tokiu pilvuku. Klaus…
visą laiką kilo rūgštys, vos ne kiekvieną rytą sėdėdavau apsikabinus unitazą.. bet dabar jau nebe, nors neaišku kada vėl užkils
na aš nesportavau, turėjau tų truputį lašinukų, bet kodėl jis toks mažas pas manęs nežinau.. iki 6 su puse mėn nieko nesimatė, tai visi sakydavo, kad juokauju turbūt, kad laukiuosi
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai