Gita C parašė:
aina saunegazdink geriau
![]()
cia jau negasdinant - antras kartas tikrai baisesnis...
Gita C parašė:
aina saunegazdink geriau
![]()
Juste maniskiui taspats buvo ir pasake nebusu gimdyme ir aciu D nebuvo
Gita nera ko,as isigalvojau , kad bus sakes kaip blogaiir nezinia kokius skausmus isigalvojau ir nieko , pagimdziau greitai ir lengvai r neskausmingai , ant kitos dienos sakiau galiu dar viena pagimdyt
Nu as ir suprantu kad skaudes ir bus sunku. bet del leliaus galima viska. bet as tokia baile esu ir labai lakios fantaZijos, tai pas mane minciu visokiu galveleje yra.
Manasis ir sake nezenks nei zingsnio i palata kol gimdysiu. jam sirdis sustot gali.
praikaitas ji ispila kai pasakau kad turesi ta mazyli laikyti rankose
Maniskis labai noriai eina i visus app su manim ir panasiai, bet gimdyme nenori dalyvaut. O as kazkaip priesingai, noriu, kad jis butu salia, kad palaikytu mane uz rankos, kad pamatytu ka as jausiu ir pirmas pamatytu musu leliu.
nenoriu, kad paskui jis nieko nemates man sakytu: As suprantu, mazute, kad tau sunku buvo.
buvo smagu pradzioj, tai tegul iki galo isbuna su manim. Ir pati manau geriau jausiuos, kai mylimas zmogus bus salia ir palaikys mane.
agita parašė:
O man ne - kažkaip visiškai nebaisu, galėčiau kad ir ryt gimdyt, nors pirmasis ne gėlytės buvo.
as.juste parašė:
Maniskis labai noriai eina i visus app su manim ir panasiai, bet gimdyme nenori dalyvaut. O as kazkaip priesingai, noriu, kad jis butu salia, kad palaikytu mane uz …
Aš irgi noriu, kad dalyvautų. Pirmajame dalyvavo mama, nes vyras UK buvo, tai buvo be galo gera šalia turėt artimą žmogų, tiesiog žinot, kad kažkas yra.
Gita C parašė:
Nu as ir suprantu kad skaudes ir bus sunku. bet del leliaus galima viska. bet as tokia baile esu ir labai lakios fantaZijos, tai pas mane minciu visokiu galveleje y…
Pas mane irgi laki vaizduote patkiek ko tik nesigalvodavau
uzteko manskiui namie mate kaip kankinaus... tai i gimdimo palata ieijo ir isejo..
as.juste parašė:
Maniskis labai noriai eina i visus app su manim ir panasiai, bet gimdyme nenori dalyvaut. O as kazkaip priesingai, noriu, kad jis butu salia, kad palaikytu mane uz …
Nu mano nuomone, kad negalima zmogaus versti daryti to ko jis nenori..Tu va nori o jis nenori, man buvo taspats , bet poto laba nuomone pasikeite .:)) as suprantu, kad malonu kaip zmogus mylimas salia , bet negerai ir verst :))
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai