simuliuke parašė:
as vis galvoju ka cia daryti,ar ju paprasyti ar kaip,nes kolkas niekas nieko neuzsimena apie tai..
jie ir nedaro zinok. cia man ne prieko paeme. tieaiog proga pasitaike, seip turbut net nebutu dare.
simuliuke parašė:
as vis galvoju ka cia daryti,ar ju paprasyti ar kaip,nes kolkas niekas nieko neuzsimena apie tai..
jie ir nedaro zinok. cia man ne prieko paeme. tieaiog proga pasitaike, seip turbut net nebutu dare.
simuliuke parašė:
gali pati uzsisakyt www.medisave.co.uk/group-b-streptococcus-screening-test-p-7896.html?gclid=CJ6A4quEqK8CFUkMtAodww6zXg
simuliuke parašė:
na nestumas gana lengvas manau,pirmus kelis menesius buvo siaubinga,pykindavo ir vemdavau kiekviena diena,jei tuscias skrnadis,tai tulzimi vemdavau,o dabar aisku vi…
Oho koks spalvotas tavo nėštumas.. Angeliukas visai neduoda mamytei ramybės. Tikiuosi viskas bus gerai. Hidrocefalija yra gan rimtas sutrikimas bet gera žinia, kad vandenų sankaupos mažėja. O čia daktarai galbūt iš pradžių nepastebėjo, nes dar nebuvo padidėję virš normos ribų.. O tu gal nėštumo metu sirgai kokiom infekcinėm ligom?
Choconut parašė:
Man skatino... Tai ką aš galiu pasakyti, geriau būčiau dar mėnesį su pilvu vaikščiojus ir laukus kol natūraliai pasirodys.. O depresavau lygiai kaip ir Jūs, kad nes…
Sveika, kaip tau praėjo gimdymas? Ar likai patenkinta priežiūra?
Raudonplaukė parašė:
Oho koks spalvotas tavo nėštumas.. Angeliukas visai neduoda mamytei ramybės. Tikiuosi viskas bus gerai. Hidrocefalija yra gan rimtas sutrikimas bet gera žinia, kad …
nu vat ir manes klause apie infekcines ligas,na bet nesirgau,atrodo nei slogavau,nei dar kazka...na nebent kazko nepastebejau
rugpjucio 15 vel ekoskopas,tikiuosi visai viskas bus jau normoje,labai tikiuosi...
streso daug turejau,verkiau keleta dienu kartu su vyru,bet poto supratom,kad niekas nuo to nesikeis,todel dabar stengiuosi dziaugtis kiekviena minute,kiekvienu maziuko judesiu ir labai tikiu,kad viskas bus gerai ...
gal ka daugiau zinai apie sia liga,gal kazka is patirties,nes internete daug prisikaitau ir nezinau kuo tiketi,kuo ne
dzully parašė:
gali pati uzsisakyt www.medisave.co.uk/group-b-streptococcus-screening-test-p-7896.html?gclid=CJ6A4quEqK8CFUkMtAodww6zXg
o tai cia pati ji pasidarai ir siunti kazkur?ir ateina atsakymai ar kaip?ir ar sunku cia paciai pasidaryti?ir kiek kainuoja cia viskas?
simuliuke parašė:
o tai cia pati ji pasidarai ir siunti kazkur?ir ateina atsakymai ar kaip?ir ar sunku cia paciai pasidaryti?ir kiek kainuoja cia viskas?
labai tikskliai visko nezinau,nes pati dar laukiu,viena mamyte parode man ji.pati daraisi,sake nesudetinga visai ir siunti atgal ir ten iskart midwife pranesa,jei kas negerai.kai uzsakineji nieko nekainuoja,o po to kai siunti atgal tai sake korteles duomenis suvest reikia,35 svarus kainuoja.
Raudonplaukė parašė:
Sveika, kaip tau praėjo gimdymas? Ar likai patenkinta priežiūra?![]()
Čia viešai net pasakoti nenoriu, išgąsdinsiu kitas nėštukes, jeigu nori, galiu į AŽ parašyti.. Priežiūra kas liečia midwife - superinė, bet gydytojų, akušerių darbu - esam pasibaisėję.. Kai biškį laisvesni būsim planuojam eiti į citizen advice, klasuti ar yra galimybė kreiptis į teismą.. Ar galim ką nos pešti, ar tik iššvaistysim brangų laiką..
Choconut parašė:
Čia viešai net pasakoti nenoriu, išgąsdinsiu kitas nėštukes, jeigu nori, galiu į AŽ parašyti.. Priežiūra kas liečia midwife - superinė, bet gydytojų, akušerių darbu…
Tai kas jau taip baisaus nutiko kad net iki teismo zadat keliauti?
debeselis123 parašė:
Tai kas jau taip baisaus nutiko kad net iki teismo zadat keliauti?![]()
Pradėsiu nuo to, jog primygtinai prašėm cezario, niekas nesutiko mums jo daryti, net skano niekas prieš galą nepadarė, pažiūrėti koks vaiko dydis, nors irgi prašėm.. O pilvas mano buvo didžiulis, pati gimiau virš keturių kg., nujaučiau, kad manoji irgi ne maža gims..
Taigi, gimdžiau pati.. Nukraujavau, du kartus perpylė kraują, sustojo inkstų veikla, pumpavo belekiek vaisų.. Mažoji užstrigo ties pečiais, ištraukė su vakumu, visą mėlyną, gaivino bijau sumeluoti, bet arti dešimt minučių.. Ir viskas tik dėl to, jog nedarė CP..
Po visko net neatsiprašė, sakė nieko nepadarysi, visko būna...
O mūsų dukrytė svėrė 5,060kg.. Ar čia normalu tokio dydžio vaiką natūraliai pagimdyti?? Gerai, kad abi nemirėm...
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai