Raimunda parašė:
Mane medicai skatins tik 13 diena. 12 dienu dave pernesioti nors vaikas kiek daug sveria jau![]()
Mane 12 skatins, jei nepasigimdysiu iki to.
Raimunda parašė:
Mane medicai skatins tik 13 diena. 12 dienu dave pernesioti nors vaikas kiek daug sveria jau![]()
as.juste parašė:
Nuo kokios datos skaiciuoja pernesiojima? Scano ar mmm
renatuxre parašė:
Nuo kokios datos skaiciuoja pernesiojima? Scano ar mmm
nuo tos, kuri parasyta knygoj, nes man sakykim buvo pataise data, nes pagal skana gavosi kita data.
Veziuke parašė:
nuo tos, kuri parasyta knygoj, nes man sakykim buvo pataise data, nes pagal skana gavosi kita data.
Pas mane 2 datos 19d. Ir 28 d.
simuliuke parašė:
taip ir galvojau kazka panasausnes jauciasi is tavo paaiskinimu
atrodo esi labai siltas zmogus :)gerai,kad turime tokiu zmoniu forumuose
![]()
Labai ačiū
Kaip pati jautiesi? Ar lengvas nėštumas? Jau nebetoli didžioji diena, galbūt jau ir gimdymo planą esi susidariusi?
Raudonplaukė parašė:
Labai ačiūKaip pati jautiesi? Ar lengvas nėštumas? Jau nebetoli didžioji diena, galbūt jau ir gimdymo planą esi susidariusi?
![]()
na nestumas gana lengvas manau,pirmus kelis menesius buvo siaubinga,pykindavo ir vemdavau kiekviena diena,jei tuscias skrnadis,tai tulzimi vemdavau,o dabar aisku viskas gerai...na nevisai.kai cia uk dare tuos du skanus,viskas buvo perfect,bet birzeli buvau lietuvoje ir sugalvojau dar pas gydytoja nueiti dar karta,kad patikslintu viska ir pasirodo musu maziukui viena smegenele didesne ir yra daugiau joje vandenu,nei norma...aisku beprotiskai issigandau...parsiveziau is lietuvos dokumentus isverstus i anglu kalba ir pradejau cia paieskas,kas kur mane galetu priziureti...irgi ilga istorija,bet jau kai daejau iki ligonines gydytoju,tai jau manes nepaleido,dare daug tyrimu,dabar pastoviai ekoskopus daro,stebi ar neblogeja,bet gera zinia ta,kad po paskutinio skano jau pamazejo vandenuku ir yra tikimybe,kad viskas bus normaliai
dar labai nugazdino,nes pasiule pasidaryti ta testa su adata del dauno sindormo,tai galvojau isprotesiu jei jie bus dar ir tai praziopsoje...bet visa laime tyrimu atsakymai geri
daug prirasiau,bet gal supratai visa esme
nu ka labas mamytes, pas mane tyla deja vaikiukas nenori pas mamyte dar...;/
jau zinokit nezinau, gal kai trecia karta nuvaziuosiu i ligonine del judesiu gal sugalvos paskatint anskciau laiko, vaikas didelis, viskas jam jau tvarkoj, knygoj viska dakatrai mato, galetu nuspresti kad nera ko laukti....;/
nes jau tris kartus esu vaziavus, pirma kart del kojos tinimo, ir du kartus del vaiko judesiu, bet prijungdavao aparatus valandai dviem, paliedavo... :DDD
Raimunda parašė:
nu ka labas mamytes, pas mane tyla deja vaikiukas nenori pas mamyte dar...;/
jau zinokit nezinau, gal kai trecia karta nuvaziuosiu i ligonine del judesiu gal s…
ko tu depresuoji, juk dar nesi net termino sulaukus
tegul pats vaikas nusprendzia kada jam laikas gimti
kam vaika traumuoti tais skatinimais?
Lūšiukė parašė:
ko tu depresuoji, juk dar nesi net termino sulaukustegul pats vaikas nusprendzia kada jam laikas gimti
kam vaika traumuoti tais skatinimais?
sveikutes, man buvo lugiai 40 savaiciu, ir man pasake kad termino diena skatins gimdyma, del auksto kraujo spaudimo, bet nenustate kad man preeklampsija,pasake nelauks, kol pati mazyle pasirodys.... pirmas vaikelis buvo taip baisu... balandzio 22 terminas, ryte atvaziavom i ligonine, kad skatintu, mat nebuvo vietu, sako atvaziuok rytoj, atvaziavom 23 diena ryte, 8h 10h idejo ten ta tamponiuka, o mazyle pasirode tik 24 d 6h vakare, slykstus reikalas tas skatinimas... jei tik yra galimybe prasykit kad islaukt bent kelias dienas po termino..bet viskas tvarkoje gime didele sveika mazyle
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai