1Alina1 parašė:
O, gražuolis tamsiaplaukis berniukas, kaip ir dera prie tokio vardosuper.. mano šviesių plaukų ir neaišku koks bus blondinas, ryžokas ar šviesiai rudų plaukuči…
Bet Tavo irgi Tikras Grazuoliukas
1Alina1 parašė:
O, gražuolis tamsiaplaukis berniukas, kaip ir dera prie tokio vardosuper.. mano šviesių plaukų ir neaišku koks bus blondinas, ryžokas ar šviesiai rudų plaukuči…
Bet Tavo irgi Tikras Grazuoliukas
Gita C parašė:
mes tai liux augam ir didejam![]()
kaip Tavo pilvukas?…
Nu koks grzus mazylis!!! Man jie visi kaip mazi angeliukai atrodo
Bet tai eina sau, atrodo ka cia, tik menuo praejo, o jau dickis koks primaitintas
Nu labai smagu
Sveikinu dar karteli
O as normaliai, auginu pilvuka toliau ir viskas.Buvau pas daktare,sake kad streptokoko rado kraujyje,tai biski suneramino tas, o siaip visi t
yrimu rezultatai liuks, pilviukas auga, zirniukas spurda jau kas dien vis stipriau
simonyte_k parašė:
Nu koks grzus mazylis!!! Man jie visi kaip mazi angeliukai atrodoBet tai eina sau, atrodo ka cia, tik menuo praejo, o jau dickis koks primaitintas
Nu …
nu bet mano Vyrukas ir taip didelis gime, ir labai ilgas. tai po menesio isvis milzinas patapo
tuoj tie judesiukai pasidarys dar stipresni
va tada tai bus smagumas
debeselis123 parašė:
SveikosPadekit merginos
Nesuprantu kas cia
![]()
![]()
![]()
Delivery of the placenta:
…
Reikia kazkuri pasirinkti,bet nesuprantu kas tai
debeselis123 parašė:
Reikia kazkuri pasirinkti,bet nesuprantu kas tai![]()
cia tu gimdymo plana pildai?
Lūšiukė parašė:
cia tu gimdymo plana pildai?
taip
Lūšiukė parašė:
cia jei gerai supratau klausimas apie placenta ar nori, kad ji vaistu pagalba uzgimtu ar naturaliai![]()
pirmas vaikas nieko nezinau...
kaip jus daret?duokit patarimu kaip geriau
debeselis123 parašė:
pirmas vaikas nieko nezinau...kaip jus daret?duokit patarimu kaip geriau
![]()
![]()
man tai suleido vaistus, kad greiciau gimtu ir placenta, kaskaip nelabai man kas rupejo gimus vaikams, jais tik dziaugiausi, o jau viska kita vyras vadovaudavo
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai