debeselis123 parašė:
o labai skauda kai kerpa?pasakokit viskaman tai labai ydomu kas kaip gali buti skauda ar ne
Neskauda
debeselis123 parašė:
o labai skauda kai kerpa?pasakokit viskaman tai labai ydomu kas kaip gali buti skauda ar ne
Neskauda
debeselis123 parašė:
Nelabai ten ta kirpima ir jauti, as nestumo metu vis pagalvodavau apie kirpima ar plysima tai net nupirtydavo is baimes, bet kai atejo tas momentas tai visai ne tai galvoj buvo, nes man kaip chocolatea kirpo nuo a iki z bet dar ir plysau skersai ir isilgai. bent as jauciau tik spaudima apacioja bet cia nuo stumimo o kai kirpo ir plusau tai net nesupratau kada tai ivyko, daktarai sake kad korps, maciau zirkles bet kada tai padare net nezinau.
debeselis123 parašė:
Kai kerpa neksuada.. Bet kai siuva
Choconut parašė:
Kai kerpa neksuada.. Bet kai siuva![]()
kai isuva irgi neskauda, bent jau man. tik pirmas durisw nuskausminamuju skausmingas.
ponia parašė:
As tikiuos man jie savaime nubegs ir tada jau tikrai zinosiu kad vyksta veikla. O cia uk kas gimdet kur gimdet palatoj kur gulejot ar gimdykloj
?
su antruoju kai atvaziavau gimdyti, tai ir gimdziau toj pacioj palatoj kur mane prieme apziureti, o su mazuoju kadangi vandenyje gimdziau, tai kaskodel pradzioj nusivede i paprasta palata, o kai paruose vonia perejau i kita palata
Veziuke parašė:
kai isuva irgi neskauda, bent jau man. tik pirmas durisw nuskausminamuju skausmingas.
Mane po gimdymo tvarkė 48min. ir man tikrai skaudėjo.. O nesu iš tų kurios bijotų skausmo.. Dar nuo siūlių skaičiaus gal priklauso, net nežinau..
Veziuke parašė:
as turejau dujas kvepuoti, kad suleist galetu nuskausminamuosius, nes net prisiliest nesileidau
bet kai suleido vaistus viskas jau paprasta buvo
Choconut parašė:
Kai kerpa neksuada.. Bet kai siuva![]()
o tai siuva be vaistu?!
debeselis123 parašė:
o tai siuva be vaistu?!
su, suleidzia nuskausminamuosius pries tai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai