Lemonation parašė:
Faktas.
Per kursus viską puikiai paaiškino, tos pačios MW. Nieko suleist negali, jokių laš…
Na nefaktas
iš patirties sakau, neišsigalvoju gal
Lemonation parašė:
Faktas.
Per kursus viską puikiai paaiškino, tos pačios MW. Nieko suleist negali, jokių laš…
Na nefaktas
iš patirties sakau, neišsigalvoju gal
Rūtelėlė parašė:
Na nefaktasiš patirties sakau, neišsigalvoju gal
![]()
Tada pas jūs BC kitaip.
Nes mums aiškiai pasakė kad natūraliam gimdymui negali nieko suleist ar prijungt lašalinės pvz, ypač gimdant vonioje ;)
Lemonation parašė:
Tada pas jūs BC kitaip.
Nes mums aiškiai pasakė kad natūraliam gimdymui negali nieko suleist ar prijungt l…
Daug kur kas vyksta kitaip
Vandeny ir gimdžiau
į vandenį, grynai jau gimdymui, lipau, kai buvo 8 cm, tada taip, tik dujos.. Logiška
Bet vandenyje gi nebūni visą laiką nuo pat atvykimo į ligoninę (nors nemažai gulėjau ir paprastoj vonioj, neskirtoj gimdymui). Tuo metu gali gauti ir paracetamolio ir petidino, gal ir dar ką..
Gita C parašė:
Labas, gimdymas turi prasidet savaime. Tada gali gimdyt bc, bet jei reikes Tau sweepa daryt ar kaip kitaip skatintint, arba pernesiosi ilgiau nei 5 dienas, tada neg…
tai tik pagal ju nustatyta termina, gali but pernesiojimas, bet gal blogai apskaiciuota.
Veziuke parašė:
tai tik pagal ju nustatyta termina, gali but pernesiojimas, bet gal blogai apskaiciuota.
Nu daktarai neklausia ' kaip tu manai, kada gimdysi, gal turi savo apskaiciavimus'
Jie ir vadovaujasi savo nustatytom datom, ir i BC priima pagal savo apskaiciavimus. Net jei ir blogai apskaiciavo ir liepia gimdyti ne BC o gimdykloj. Tikrai netragedija.
as manau visur viskas skiriasi, kai as nuvaziavau gimdyti, nebuvo vietu reikejo laukti palatos po 4-5 val... pasakiau, kad noriu gimdyti BC ir niekam nekilo jokiu klausimu, kai tik atsilaisvino vieta mane ten ir nuvede.. man buvo darytas sweepas ir buvo 3d po termino.. is pradziu viskas buvo gerai, bet po poros val kai tik mw kilo kazkokiu abejoniu mane perkele i labourward... taigi ne visada nuo musu noru priklauso kur ir kaip gimdysim..
Agnestaa parašė:
o kodel sweepo nenori?
Atsisakau sweepo nes tai vėl gi, nenatūralus kišimasis. Atskiria membraną.. o kam? Plius efektyvumas 50/50, iš atsiliepimų kaikuriom ir po 3 sweepų niekas nepajudėjo.
Manau neštumo metu neturi būti jokio kišimosi į 'aną galą'. Aš, kaip prisiekusi natūralistė esu tikra jog gamta viską sutvėrė taip tobulai, jog jokių pašalinių pirštų ten būti neturi
Gita C parašė:
Nu daktarai neklausia ' kaip tu manai, kada gimdysi, gal turi savo apskaiciavimus'
O gaila kad neklausia! Aš pvz žinau tikslią vaiko pradejimo datą, bet ar čia kam irodysi. Yra skaičiavimai ir viskas.
Lemonation parašė:
O gaila kad neklausia! Aš pvz žinau tikslią vaiko pradejimo datą, bet ar čia kam irodysi. Yra skaičiavimai ir viskas.
Va va. As taip pat zinojau tikslia data. Bet irgi neidomu buvo
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai