martulinka parašė:
f
Nuo 36 savaites ateina viena vizita. Kiek laiko Tau?
martulinka parašė:
f
Nuo 36 savaites ateina viena vizita. Kiek laiko Tau?
Vikuzka parašė:
Pas mane vkr buvo atejus mano busima healt vizitor ir ji man dave tinklapi kur uzpildyti forma kad gauciau vitaminus,maistukus su nuolaidom ar tik vitaminus nzn , n…
Gal psl adresiuku pasidalintum?
martulinka parašė:
f
Keista bet pas mane ji atejo daug ankciau,nes seip sake dbr ateis kai pagimdysiu ir maziukui bus 2 savaite. Ji pravede kaip kursus,aiskino kaip reiks maitinti krutimi ir seip nemazai naujos info
o pas sese atejo tik kai pagymde
Fatiga parašė:
Tai, ka su receptu israso gydytojas.
Aha Healthy Star :)))
Olaiwa69 parašė:
Gal psl adresiuku pasidalintum?![]()
Beabejo galiu va cia forma :)))
www.healthystart.nhs.uk/healthy-start-vouchers/how-to-apply/online-application-form/
Fatiga parašė:
Healthy start voucherius maistui ir vitaminams gauna tik tie, kuriu seimos pajamos nesiekia 16 200 svaru uz praejusius metus (del simtu svaru galiu klysti, bet man…
Nieka ana man apie tai neminejo, snekejom apie vitamina D ir ji man dave sita adresiuka sakydama kad galiu gauti tos vaucherius
o cia tas 16 per abu ar viens?:
Vikuzka parašė:
Nieka ana man apie tai neminejo, snekejom apie vitamina D ir ji man dave sita adresiuka sakydama kad galiu gauti tos vaucheriuso cia tas 16 per abu ar vien…
na del vitaminu nezn tiksliai, healthy start vitaminai ir taip pigiai kainuoja, gal po svara
O buna kuponai pienui, vaisiam ir pan, jei pajamos nesiekia tos ribos. Skaiciuojama seimos pajamos.
martulinka parašė:
Taip cia jei pasiseka pasako. Man daktare wiena dawe ta forma. .. ne mw... net apie 500£ forma nesake nieko kj buwo jau metas.. cua geriau paciai susizinoti kas p…
apie kokius 500 £ tu kalbi? nes mum aiskino, kad jau nebemoka tos vienkartines 500 £ ismokos
ar cia kazkokia kitokia ismoka?
Nedeina parašė:
apie kokius 500 £ tu kalbi? nes mum aiskino, kad jau nebemoka tos vienkartines 500 £ ismokosar cia kazkokia kitokia ismoka?
Kad lyg ir moka..
Nedeina parašė:
apie kokius 500 £ tu kalbi? nes mum aiskino, kad jau nebemoka tos vienkartines 500 £ ismokosar cia kazkokia kitokia ismoka?
nu jo,moka...bet pirmam vaikui,antras,trecias bus be vienkartines.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai