mamyciuks28 parašė:
Apie pazymas , kur snekejo tai va uzmaciau siandien ta lapa, kad nereiketu moketi gpwww.ryanair.com/doc/conditions/FR-FITTOFLYLETTERS.pdf
aciu labai, nes pati ieskojausi ir neradau
mamyciuks28 parašė:
Apie pazymas , kur snekejo tai va uzmaciau siandien ta lapa, kad nereiketu moketi gpwww.ryanair.com/doc/conditions/FR-FITTOFLYLETTERS.pdf
aciu labai, nes pati ieskojausi ir neradau
Skierkute parašė:
Tai jokio voko nereikejo ideti, nes +6 svarus susimokejai uz siuntima, kaip supratau ;)
mes sumokejom ir uz pasto islaidas, berods 6 svarai, kad atnestu kurjeris, ir idejom voka pakietinta neperslampama, nes mum tai pasake koki voka nusiusit tokiam parsius, tai mazdaug galvokit kokio liudijimo norit
kadangi nenorejom sulankstyto tai dar uz voka gal 3 mokejom
sushila parašė:
Sveikos,
Gal cia ne i tema visai, bet gal kuri zinot iki kurios savaites reikia pristatyta …
25
martulinka parašė:
Merginos kurios po cp.. gal zinot kaip randukas turi atrodyti po 3saw .. ? Nes siulai patys turetu issirt kjp suprantu... o as paziurejau matos juodi dar... gasddin…
Pas mane baltut baltute
martulinka parašė:
Merginos kurios po cp.. gal zinot kaip randukas turi atrodyti po 3saw .. ? Nes siulai patys turetu issirt kjp suprantu... o as paziurejau matos juodi dar... gasddin…
pas mane gana ilgai vienam sone siulas islindes vis laikesi, net supuliaves biski buvo, bet paskui nukrito... o isbuvo apie 1,5men., jei gerai pamenu.. nesigasdink
Vikuzka parašė:
Pas mane baltut baltute![]()
Bet kai man ziuredawo sake wiskas ok.... gerai... ir man neskauda... biski niesti gal... o kjp plowei ten ? Man liepe tik biskiuka wandeniu be duso geliu ir pan.. I dusa kas antra diena einu jei normaliai maudytis... ;/ tai pas tawe jau neliko wisai ?
ireniux parašė:
pas mane gana ilgai vienam sone siulas islindes vis laikesi, net supuliaves biski buvo, bet paskui nukrito... o isbuvo apie 1,5men., jei gerai pamenu.. nesigasdink …
Aciu jum dwiem... bent jus nelikot abejingos ir ats ;)
O tau irgi su sawaime issiranciom siuwo ?
Neskaudejo nieko kj puliawo ?
Na man neskauda ... tik buna wos wos paniesti... nes dar pilwas nenukrites.... as ir nekreipiau demesio ir ziuret kjp gija su weidroduku nebuwo kada..
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai