Zivile31 parašė:
Lazeriu 🙂
Ar jums nebuvo, kad po operacijos krito mazgai skaudūs? Gal taip turi būti? Jie tokie išsipūtę, paskui supliūkšta, bet jie vis tiek išorėje su pūliais...praėjo 14 dienų po operacijos.
Zivile31 parašė:
Lazeriu 🙂
Ar jums nebuvo, kad po operacijos krito mazgai skaudūs? Gal taip turi būti? Jie tokie išsipūtę, paskui supliūkšta, bet jie vis tiek išorėje su pūliais...praėjo 14 dienų po operacijos.
Meuw parašė:
Ar jums nebuvo, kad po operacijos krito mazgai skaudūs? Gal taip turi būti? Jie tokie išsipūtę, paskui supliūkšta, bet jie vis tiek išorėje su pūliais...praėjo 14 d…
Žinokit kiek pamenu po 14d., jau sakiau kad galima butu grizt i darbus jeigu darbas nefizinis tai nekrito man niekas tik kad vis dar jautesi diskonfortas. Aisku visa išange dar buvo gerokai patinus ir tu guzeliu isorei tikrai buvo bet puliai tikrai nebego. Gal vertetu pasirodyt gydytojai. As tai net seimos gydytojai rodziausi nes buvo toks kaip nudeginimas odos tai liepe pataisu sporu miltelius naudoti kad sausintu oda 🙂
Zivile31 parašė:
Žinokit kiek pamenu po 14d., jau sakiau kad galima butu grizt i darbus jeigu darbas nefizinis tai nekrito man niekas tik kad vis dar jautesi diskonfortas. Aisku vis…
Ačiū jums. Būkit sveika.
Sveiki, skaičiau visą forumą gal du kartus. Ruošiausi operacijai. Labai bijojau visų tų skausmų... užjaučiu visus, kas ilgai ir sunkiai kankinosi... 🌺 man atlikta operacija 09.09 dieną, tai prieš savaitę. 4 laipsnio hemorojiniai mazgai. Iš tikrųjų tai neturėjau jokių problemų (nei skausmų, nei kraujavimo) po gimdymo prieš 9 metus tiesiog liko tokios kaip ataugėlės 🤷♀️ bet man jos niekada netrukdė. Tiesiog pribrendau dėl estetinio vaizdo susitvarkyti. P.s. net nežinojau, kad čia hemorojus 🤦♀️ nuėjus pas šeimos gydytoją, paklausiau kur čia kreiptis, tada išgirdau pirmą kartą žodį hemorojus 😳
Nuvykau pas proktologą, sako taip, 4 laipsnis, tik operacija. Bet sakau man gyvent netrukdo, tik vaizdas nekoks, paaiškino, kad dabar netrukdo, bet ateityje prasidės bėdos. Nieko daug nesvarsčiau, užsirašiau operacijai ir viskas. Tai finale pašalino du išorinius mazgus ir vieną vidinį. Tą pačią dieną vakare paleido namo. Kai nustojo veikt visi vaistai, pirma naktis buvo sunki 😓 be miego, deginantis skausmas... pirma diena šiaip sau, o jau nuo antros dienos šviesa akyse. Aišku, geriu vaistus kaip nurodė gydytojas nuo skausmo. Vaikštau lengvai, namie tvarkausi, dirbu nuotoliniu, su wc viskas lengvai (šito bijojau labiausiai iš atsiliepimų🙈).
Aišku, diskomfortas yra, bet kai užsiimi kokia veikla pasimiršta iš vis. Reziume, man viskas tikrai lengvai ir sklandžiai. Gal dėl to, kad nedelsiau ir nelaukiau, kol situacija pablogės. Gydytojas minėjo, kad geriau daryt dabar ir viskas bus lengviau, negu laukti ir tada viskas daug sudėtingiau gali būti. Linkiu visiems sveikatos! Lengvų gijimų, kas po operacijų, o kas ruošiasi ar svarsto - nelaukit! 🌺
Sveiki, tai o dieve kiek čia prisiskaičiau baisybių, jau ruošiausi verkti, rėkti, alpti ir pan. buvo nustatytas man 3 laipsnio hemarojus. Operacija praėjo greitai, buvau šiek tiek išsigandusi, bet kai padarė nejautrą (pusinę, tik kūno apačią atjungė) tai atrodo lyg užmigau gal apie 5-7val. Nejaučiau kojų, pradėjus jausti viską, jokio skausmo nebuvo, leido vaistus, davė ir tablečių gert. Vakare šiek tiek išsigaravus vaistam jaučiau labai pakeliamą skausmą, tai išgėriau tabletes ir nuėjau miegot, kitą dieną vėl gavau nuo skausmo, tačiau skausmo kaip ir nejutau pirmas pasituštinimas buvo taip pat įprastai viskas, o galvojau bus ašarų pakalnės, jau ten įsikibus visur buvau, tačiau viskas praėjo super. Namuose geriu paprastą paracetamol, žinoma higiena ir tiek, tai antra diena po operacijos ir jaučiuosi tikrai galima sakyti puikiai😊
dignak3 parašė:
Sveiki, tai o dieve kiek čia prisiskaičiau baisybių, jau ruošiausi verkti, rėkti, alpti ir pan. buvo nustatytas man 3 laipsnio hemarojus. Operacija praėjo greita…
O kokia operacija buvo atlikta?
dignak3 parašė:
Sveiki, tai o dieve kiek čia prisiskaičiau baisybių, jau ruošiausi verkti, rėkti, alpti ir pan. buvo nustatytas man 3 laipsnio hemarojus. Operacija praėjo greita…
Pamiršau pamynėti, kad operavo Gyd. Petrėtis, labai nuostabus gydytojas 😊
dignak3 parašė:
Sveiki, kokiu būdu buvo atlikta operacija? Buvo operuotas vidinis ar išorinis hemorojus?
Leksika parašė:
Sveiki, kokiu būdu buvo atlikta operacija? Buvo operuotas vidinis ar išorinis hemorojus?
Man irgi aktualu vidinis ar išorinis. Pati turiu vidinį II laipsnio. Sakė apie operacija dar negalvoti. Kolkas per daug jo nejaučiu jeigu tik viduriai nekietėja, labai dirbu su tuo. Bet jau pagalvoju kas bus po visų gimdymų ir ko tikėtis ateity, kolkas negimdžiusi esu. Ar buvo kam hemarojus ir liko tokiame pačiame laipsnyje kaip ir prieš nėštumus? Ar visgi operacijai vis tiek reikia nusiteikti?