Lkriste parašė:
Sveiki,kas liečia vidurių užkietėjimą,labai gerai karšto vandens stiklinė ryte,20-30min.prieš valgį.Man labai padeda.
Aš ryte išgeriu gerokai šilto, bet ne karšto vandens. Taip pat padeda išsituštinti. Kiek jūs laiko po operacijos?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįLkriste parašė:
Sveiki,kas liečia vidurių užkietėjimą,labai gerai karšto vandens stiklinė ryte,20-30min.prieš valgį.Man labai padeda.
Aš ryte išgeriu gerokai šilto, bet ne karšto vandens. Taip pat padeda išsituštinti. Kiek jūs laiko po operacijos?
Paulė parašė:
Daugumai lengviau iśsituśtinti padeda kiviai.
j.nelita parašė:
Daugumai lengviau iśsituśtinti padeda kiviai.
Net baisu pagalvoti apie kivius, kai reikėtų tuštintis rūgščiom išmatom.
Paulė parašė:
Bet rašo,jog Mucofalk sukelia vidurius laisvinantį poveikį. Tai jeigu skystos išmatos, tai tada ar tinka jis?
Jeigu skystos dar labiau atskistins,netinka,tada sisiosit pro uzpakali
Ingri2 parašė:
Jeigu skystos dar labiau atskistins,netinka,tada sisiosit pro uzpakali
Isvis jeigu viduriai skysti,tai jokiu laisvininciu negalima,nes nusividuriuosit.Visi kurie minkstina vidurius ar pan,tinka tik tiem kuriu viduriai kieti
Ingri2 parašė:
Isvis jeigu viduriai skysti,tai jokiu laisvininciu negalima,nes nusividuriuosit.Visi kurie minkstina vidurius ar pan,tinka tik tiem kuriu viduriai kieti
Vat būtent. Per kiek maždaug laiko jums suveikia Lidoposterin?
Paulė parašė:
Vat būtent. Per kiek maždaug laiko jums suveikia Lidoposterin?
Jei kalbant po operacijos kai pradejau tept,nes tikrai skaudejo ir atrodo rugstim tustiniesi tai jeigu spedavau pasitept pries ar po tustinimosi tai suveikdavo iskarto,tikrai nereikedavo laukt,tai pagrinde tepdavau po tustinimosi tai atrodo ta visa skausma kaip ranka nuimdavo
Paulė parašė:
Po operacijos aš jau 2metai 8mėn.bet jau yra vėl naujų mazgelių,nes buvo labai užkietėję viduriai ir vėl atsirado hemorojus,bet kolkas gyventi netrukdo.
Ingri2 parašė:
Jei kalbant po operacijos kai pradejau tept,nes tikrai skaudejo ir atrodo rugstim tustiniesi tai jeigu spedavau pasitept pries ar po tustinimosi tai suveikdavo iska…
Aš šiandien pirmą kartą tepiau, tai man gal tik po pusvalandžio suveikė. Bet as labai mažai ėmiau tepaliuko, gal per mažai, kad ilgokai nesuveikė
Lkriste parašė:
Po operacijos aš jau 2metai 8mėn.bet jau yra vėl naujų mazgelių,nes buvo labai užkietėję viduriai ir vėl atsirado hemorojus,bet kolkas gyventi netrukdo.
O siaubeli, kažkoks parazitas tas hemorojus, praeini tokias kančias ir vėl atsinaujina ☹️ O jums chirurginę operaciją darė?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai