Lady Sparkle parašė:
Sveikutes visos prisijungusios!As praitus du nestumus (baigusius nesivystanciu) lankiausi savo poliklinikoje pas Keidunaite. Dabar pasitaupem pinigeliu ir lankau…
O del ko tau nesivyste? Keliu sav nustojo?
Lady Sparkle parašė:
Sveikutes visos prisijungusios!As praitus du nestumus (baigusius nesivystanciu) lankiausi savo poliklinikoje pas Keidunaite. Dabar pasitaupem pinigeliu ir lankau…
O del ko tau nesivyste? Keliu sav nustojo?
berin parašė:
Labas mamytes, laukiames mergytes,patinkancio vardo neisrinkom,nes norim lietuvisko svelnaus.Man patinka Kamilė jei neistriks kitas liksim prie Kamilės vardo.Koks j…
Mum patinka Kotryna, Vaiva, Urtė. Kamilė tikrai labai gražus vardas, bet savajai tokio net negalvojom nes labai daug Kamilių draugų rate
Islanzide parašė:
as buvau tik zindymo pamokelej, tai labai patiko, jei ta pati vestu ir pamokeles tikrai i jas eiciau, deja ji to nedaro![]()
Kur ejot i zindymo pamokele?
Justee1 parašė:
Kur ejot i zindymo pamokele?
į avent rengiamas pamokėles, kiek mačiau tas pamokėles visoje lietuvoje rengia
https://www.facebook.com/Philips.AVENT.Lietuva/photos/a.132407263480117.29398.124094834311360/1091684550885712/?type=3&theater vat pasižiūrėkit, tikrai kiekvienai rekomenduoju, dar ir dovanėlių duoda
kaina 3 eurai
Justee1 parašė:
liuks aciu! sausio 26 klaipedoje bus, butinai reiks apsilankyt. registracija isankstine reikalinga?
nebūtina, tiesiog ateinat ir ten dubenėlis ant stalo yra, ten pinigėlius įmetat ir laukiat paskaitos
kitos ir su tėčiais ateina ir jiems įdomu pasiklausyti būna
Justee1 parašė:
liuks aciu! sausio 26 klaipedoje bus, butinai reiks apsilankyt. registracija isankstine reikalinga?
Buvau Klaipedoj lapkricio men toj paskaitelej tikrai smagu ir rekomanduoju taip pat
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai