soniqa parašė:
pasizvalgyk beta.lt, grupinis.lt, dyl.lt, kartu.lt ten daznai esu macius fotoknygu spausdinimui akciju![]()
as spausdinau Amelytes pirmuju gyvenimo metuku knyga is siu svetainiu, tai esu labai maloniai nustebinat gera kokybe
soniqa parašė:
pasizvalgyk beta.lt, grupinis.lt, dyl.lt, kartu.lt ten daznai esu macius fotoknygu spausdinimui akciju![]()
as spausdinau Amelytes pirmuju gyvenimo metuku knyga is siu svetainiu, tai esu labai maloniai nustebinat gera kokybe
Zivile parašė:
as spausdinau Amelytes pirmuju gyvenimo metuku knyga is siu svetainiu, tai esu labai maloniai nustebinat gera kokybe![]()
o kokioj firmoje darei? nes tan ivairios imeta, as ir vis dvejoju del kokybes
soniqa parašė:
o kokioj firmoje darei? nes tan ivairios imeta, as ir vis dvejoju del kokybes![]()
4spalvos.lt tikrai labai graziai atspausdino, nuotraukos ryskios
kristukeee parašė:
o kas nors darot krikstynu dezes mazyliams?mes darom nu tiksliau norim ju tiek tevai tike kriksto tevai
![]()
![]()
![]()
![]()
beje gal kas zino kur galima pigiausiai atsispauzdint fotoknyga siauliuose, kaune:)?
as darysiu deze ir albuma su nuotraukom ir palinkejimais
samse parašė:
proshow gold, beroc taip vadinas
sveikute, gal gali pasakyti kaip su sia programa reikia teksta irasyti su lietuviskom raidem, nes man neleidzia...
lingud parašė:
o kas ta dėžė? Kokį vaidmenį ji atlieka per krikštynas?
ten dedama zvake, skraiste rubeliai, dar jei zaidet kokius zaidimus tai nuo ju likusios korteles dedamos, palinkejimu albumas jei toki darot na zodziu viskas ka norit palikt vaikui atminciai
Zivile parašė:
sveikute, gal gali pasakyti kaip su sia programa reikia teksta irasyti su lietuviskom raidem, nes man neleidzia...![]()
Kaip neleidzia? o kaip tu rasai? o isijungi LT kalba? Gal ir kvailai klausiu, bet nemoku tau paaiskint
samse parašė:
Kaip neleidzia? o kaip tu rasai? o isijungi LT kalba? Gal ir kvailai klausiu, bet nemoku tau paaiskint![]()
isijungiu
ta prasme neraso man š ž į ė ir t.t....
ir dar kai ikeliu foto, jos apacioj yra tokia geltona juosta su uzrasu kad tipo padaryta su ta programa, neina jos pasalint, ant visu nuotrauku ji yra ir gadina vaizda
kristukeee parašė:
ten dedama zvake, skraiste rubeliai, dar jei zaidet kokius zaidimus tai nuo ju likusios korteles dedamos, palinkejimu albumas jei toki darot na zodziu viskas ka norit palikt vaikui atminciai![]()
as tokia deze tai ir vestuvine turiu
,visi dalykiukai is vestuviu ....
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai