2025.12.16 22:44 (prieš 5 mėn.)
Svaj parašė:
O nuo kiek cm yra tikimybė gauti nemokamą operaciją? Suprantu, kad vien dėl nukarimo niekas nemokamai neoperuoja, bet būtų įdomu sužinoti su kokiais cm moterys oper…
Sveiki. Kiek gydytoja kalbejo apie dideliu krutu problema, sprendziama dar ir pagal moters fizine isvaizda svori-ugi. Pvz gali buti apimtis krutines 70 , bet kauselio dydis G-H, kitu gali buti ir 90-95 Smulkesnio sudejimo kunui sunkiau atlaikyti tokio dydzio krutine ir vizualinis vaizdas visai kitas. Todel speendziama kompleksiskai, ne tik del nukarimo, bet ir del pacios krutines mases, kuri reikia atlaikyti kunui. As nepamenu mano gal 29 nukarimas, kai gydytoja matavo,nors pati kai matavaus tai man 32. Bet esu mazo ugio 158 ir mazos apimties todel tikrai nekilo klausimas del krutines dydzio. Pvz koleges turi tokio pat dydzio krutines, bet yra stambesnes ir aukstesnes vizualas visai kitas. Nors tikiu, kad nera lengva ir joms. Praejau ilga gijimo kelia, nebuvo lengva tikrai, daug kartu kartojau sau kam man to reikejo, o del dabartines fizines sveikatos-lengvumo tai neapsakomas jausmas sveikatos prasme.