ingado79 parašė:
O siaip...Kaip vyksta pirmas vizitas?sveria vietoj:)?
Nea. Paklausė, nes sveriant tiek kg, akivaizdu, jog esu stambi. Vargu, ar patikėtų, jei meluočiau 🙈. Gali gal kokiu 3-5 kg "nusukti", bet 15 kg - nelabai 🥺
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįingado79 parašė:
O siaip...Kaip vyksta pirmas vizitas?sveria vietoj:)?
Nea. Paklausė, nes sveriant tiek kg, akivaizdu, jog esu stambi. Vargu, ar patikėtų, jei meluočiau 🙈. Gali gal kokiu 3-5 kg "nusukti", bet 15 kg - nelabai 🥺
monce parašė:
o man tai ydomu kada paskambina,kad jau eilė atėjo.
rodo 29 esu
Aš gavau SMS, kad vizitas tada ir tada. Ir E-sveikatoj atsirado planuojamas vizitas. Registravausi Santariškėse. Užsiregistravau vasarį. Pranešimą gavau birželio mėn. Vizitas buvo paskirtas rugsėjo 29 d.
ingado79 parašė:
Ar jus ilgai lauket?as rugpjucio 25 uzsiregistravau
nuo kovo 25.
ir buvau šešišimtai kelesdešimta
Konstancija parašė:
Aciu, elomi nezinojau. Bet pasigooglinau, Kainos tai dideles... et, investuoti ir investuoti reikia, o jau tikejausi forumo pagalba koki slapta triuka suzinoti 😉
nu jo, ju kaina tikrai nera maža. ir klausimas ar Lietuvoje ju nusipirksi, kiek ziurejai tai is amerikos jos. Reiktu siustis, vis noredavau, bet ta kaina.. sustabdydavo. Rasdavau siek tiek pigesniu ir uz prieinama kaina. 😀🙈. Bet kadangi dabar jau esu po mazinimo operacijos, apie dideli dydi nereikia sukti galvos... dabar ieskausi mazesnio😀🙈☺️
ingado79 parašė:
Toks jausmas, kad jie nezino ko atejot😁
Tikrai😁
Gabukas97 parašė:
Kažin ar nereikia nusiimti galiniu nagu prieš operacija gal kažkas žino?
visokių nuomonių buvo, svarbu gal kad bent vieni nagai pliki būtų,bent kojų
Gabukas97 parašė:
Kažin ar nereikia nusiimti galiniu nagu prieš operacija gal kažkas žino?
Tos moterys kurios operavosi su manimi, tikrai buvo au geliniai nagais. papuošalai tikrai privaloma viska nusiimti. geriau net nevaziuoti ir namie viska palikti. auskarai, ziedai , grandineles ir t. t.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai