2025.08.31 11:51 (prieš 5 mėn.)
Nežinau ar kam čia įdomi mano patirtis, bet balandžio menesį įstojau į eilę, gegužės 15d aš jau sėdėjau konslultacijoj pas Pilipaitytę, nes kiekviena vakara( apie 23val) stebėjau laikus ar jų atsiranda, ėjau į konstulaciją "moterų kabinete" labai bijojau drebėjau. Nuėjau išmatavo viena buvo 29cm kita 31cm. Po krūtine išmatavo 97cm. Rugpjūčio 26 paskyrė operacija. Ji manes paklausė pas ka noriu operuotis sakiau norėčiau pas jus bet pas ką bus greičiau pas tą, nes didelė kančia buvo, pasilenkus visada plyšdavo oda darydavosi žaisdos nes krūtine buvo gan sunki. Ji man atsakė kad pas ją eilės iki 2026, šiektiek nusiminiau tada pasakiau kad tiks pas bet ką tuomet. Ji pasitarė su rezidentu ir sako 26 rugpjūčio operuojam. Iš tos laimės net nepaklausiau pas ką ir iki pat operacijos nežinojau. O pasirodo tą dieną ji mane pati ir operavo su rezidentu Vincentu 😌😌😌 tai va esu 6d po operacijos ir be galo laiminga. Aišku gyjimas bus ilgas ir skausmingas. Bet su kiekviena diena vis geriau. Nupjovė po 1kg nuo kiekvienos krūties. Dabar papukai B dydžio😌 talp pat mano pačios svoris iki pat operacijos 80kg ugis 162cm taip pat gaunasi kažkiek viršsvoris. Bet apie svorio metimą net nekalbėjo ji. Nes iš to jokios naudos nes krūtinė dar labiau karą metant svorį.