dinulia parašė:
taip paprastai prisijungt nepavyks,reikia prasyt administratores
Supratau. O kaip jos paprašyti? Nes tikrai butų ramiau,kai galėčiau bendrauti su visomis ,tokio pat likimo
dinulia parašė:
taip paprastai prisijungt nepavyks,reikia prasyt administratores
Supratau. O kaip jos paprašyti? Nes tikrai butų ramiau,kai galėčiau bendrauti su visomis ,tokio pat likimo
dinulia parašė:
Konsultacijos nebijau. Aš jau į priekį bijau. Labiausiai narkozės ,po to kompikacijų rizikos....
Driezas parašė:
Vasaree, neprisiriskit prie ml.pasiziurekit kas patinka, aptarkit su chirurgu. Orientuokites i norima vaizda, o ne skaicius.
Labai aciu uz patarimus, as tikrai jiems atvira, nes dar pati daug ko nezinau
zinau tik viena-noriu atrodyti kiek imanoma naturaliau, aisku kai jau eisiu kitamet konsultacijai tai tikrai gyd rekomendaciju klausysiu.
S.a.n.d.r.a parašė:
Laba vakara. Prisijungiu ir as i jusu pokalbius. Kadangi po dvieju gimdymu likau be papu, tik su speneliais tai ruosiuosi op. Tik nezinau pas ka. Bet noriu rytoj ja…
Mano panaši situacija. Išsirinkau gyd Dainių Daunoravičių. Rašiau ir bendravau su keliais gydytojais. Paminėjote Karalevičių,tai sakau pakomentuosiu. Siunčiau ir jam savo foto su klausimais. Jis atrašė kad galima dėt implantus ir kaina 2000. Labai nustebau,kad tiek mažai. Tada dar parašiau,ar nereikia pakėlimo ir t.t. Jis rašo duokit savo nr paskambinsiu.
Tai toks atsakymas kažkaip atmušė mane nuo jo konsultacijos....
Klausiu,kas turi supratimo ir patieties :). Man gydytojas siulo anatominius 290 ml arba 330 ml implantus. Tai įdomu koks čia gautusi dydis. Asmeniškai man patinka apvalus su išriškintu sliautu viršuje,ar galima išgauti tokį vaizdą su anatominiais? Kažkodėl įsivaizduoju,kad su anatoiniais krūtinė atrodo smailesnė,visas apvalumas ir masė daugiau apatinėje dalyje... Ar aš klistu?
ingainga22 parašė:
Konsultacijos nebijau. Aš jau į priekį bijau. Labiausiai narkozės ,po to kompikacijų rizikos....
As po gimdymo jau nieko nebijau
Anzelikangell parašė:
As po gimdymo jau nieko nebijau![]()
Gimdyme nemigdo
ingainga22 parašė:
Klausiu,kas turi supratimo ir patieties :). Man gydytojas siulo anatominius 290 ml arba 330 ml implantus. Tai įdomu koks čia gautusi dydis. Asmeniškai man patinka a…
Taip su anatominiais apatinis polius gaunasi pilnesnis. Jei norite push up vaizdo tada turit rinktis apvalius
ingainga22 parašė:
Gimdyme nemigdo![]()
Rinkites ergonomiskus Motiva
ingainga22 parašė:
Mano panaši situacija. Išsirinkau gyd Dainių Daunoravičių. Rašiau ir bendravau su keliais gydytojais. Paminėjote Karalevičių,tai sakau pakomentuosiu. Siunčiau ir ja…
As irgivakar pas Daunoraviciu uzsirasiau
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai