Samaa parašė:
Aciu !
Oro vonios kaip minėjo ir su fenu po prausimosi pasidžiovinti.
Ten juk žaizda, o žaizdos prie drėgmės puliuoja. Gal dėl to ir peršti... Tai kiek įmanoma sausai laikyti reiktų.
Samaa parašė:
Aciu !
Oro vonios kaip minėjo ir su fenu po prausimosi pasidžiovinti.
Ten juk žaizda, o žaizdos prie drėgmės puliuoja. Gal dėl to ir peršti... Tai kiek įmanoma sausai laikyti reiktų.
Samaa parašė:
Labukas, gal galit rekomenduoti is patirties kazkoki purskala tarpvietei po kirpimo, peršti , skauda . Naudoju tik vandenuką ir multi-mam prausimosi putas . Neskau…
Multimam purškalą naudoju. Clogin putas prausiantis.
Sveikos, liepinukų mamytės. Rašau galbūt tikėdamasi paguodos ar nuraminamo žodžio. Ar yra kas susidūrėte su "motinystės melancholija" ar "pogimdyminiu nerimu"? Aš praėjus savaitei po gimdymo pradėjau jausti stiprų nerimą, baimę dėl ateities vis kyla klausimas, o kas jeigu? Ir blogos mintys, niūrus gyvenimo scenarijai ima viršų, kas dieną tenka apsipilti ašaramis nebeiškentus to nerimo, baimės jausmo, kad kažkas blogo nutiks vyrui, man ar dukrytei. Kiek domėtis teko šia būsena lyg rašo jog savaime turėtų praeiti, bet ieškau kitų mamų, kurios tai išgyvena ar jau išgyveno.
Nerii98 parašė:
Sveikos, liepinukų mamytės. Rašau galbūt tikėdamasi paguodos ar nuraminamo žodžio. Ar yra kas susidūrėte su "motinystės melancholija" ar "pogimdyminiu nerimu"? Aš p…
Stiprybės išgyventi šį etapą! Man buvo geras dvi savaites, gal net šiek tiek ilgiau. Paskui lyg ranka nuėmė ir grįžo gyvenimo, ir motinystės džiaugsmas. Hormonai daro savo
stebėkite save, žiūrėkite, ar praeina, nes baby blues turėtų praeiti per keletą savaičių. Jei matote, kad būsena išlieka - reikėtų ieškoti kitų priežasčių.
Nerii98 parašė:
Sveikos, liepinukų mamytės. Rašau galbūt tikėdamasi paguodos ar nuraminamo žodžio. Ar yra kas susidūrėte su "motinystės melancholija" ar "pogimdyminiu nerimu"? Aš p…
Man buvo, per savaitę praėjo.. tikrai labai nemalonus etapas, daug ašarų, niekas džiaugsmo neteikė, pirmas išvažiavimas vežimu į lauką buvo su 0 emocijų, labai norėjau gryžt namo.. bet viskas praėjo ir dabar daug šviesiau.. ir jums to linkiu 🩷 tai laikina
Nerii98 parašė:
Labas! Apkabinu ❤️ Man irgi panašiai. Miego baisiai trūksta, o dukrytė dieną jei ir pasnaudžia valandą, tai aš guliu ir negaliu užmigt. Mintys visokios galvoj, atrodo oro pradeda trūkt. Vyras ateina su prabudusia mažyle maitint, sako ar truputį numigai, o aš guliu ir verkiu.... Tikiuosi greitu metu pasikeis kažkas, nes nežinau kiek taip pavešiu.
Gerokai per nuotaiką kerta ir tai, kad buvo komplikacijų po gimdymo, teko skubiai operuot ir vėl ligoninėj pagulėt. Tai dabar savaitė po gimdymo, o visas gijimo procesas vėl nuo 0. Ir daug ilgesnis nei lengvai pagimdžius. 6 savaites neleidžia sėstis, tik gulėt arba stovėt. Tai ir priežiūra mergaitės sunki, nelaba yra kaip perkelt pamaitinus į lopšį, kad galėtų saugiai miegot. Speneliai irgi dega. Na žodžiu, stengiuos laikytis, bet nebežinau kaip sau padėt.
melynak parašė:
Labas! Apkabinu ❤️ Man irgi panašiai. Miego baisiai trūksta, o dukrytė dieną jei ir pasnaudžia valandą, tai aš guliu ir negaliu užmigt. Mintys visokios galvoj, atro…
As irgi daug verkiu, pavargusi, miego trukumas, viskas nervuoja, bet galvoju apie mazyte savo, kad negaliu sau leist paluzt, vaikui reikalinga mama ,man tai padeda. Del spenelių tai irgi vargau tik gryzau is ligonines ir nusipirkau antspenius, tikras išsigelbėjimas! Stiprybes jums ir visoms mamoms!!! 💜
Samaa parašė:
As irgi daug verkiu, pavargusi, miego trukumas, viskas nervuoja, bet galvoju apie mazyte savo, kad negaliu sau leist paluzt, vaikui reikalinga mama ,man tai padeda.…
O kokius antspenius pirkot? Kiek laiko jau naudojat? Aš kviečiausi žindymo konsult kad padėtų, tai ji labai prieš antspenius, kad sugadins žindymą, vaikas neišmoks gerai apimt ir pan.. Nuoširdžiai nežinau kuo tikėt kaip pirmą kart mama. 😅
Mano speneliai didoki, o mergytės burna maža, tai žindymo konsult sakė reikia laukt kol paaugs truputį ir jai bus lengviau apžiot...
Rima@5 parašė:
Sveiki turiu klausima kodel atpila vaika kaip varške nuo misinuko aptamil
Galimai netinka mišinukas
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai