LTLT parašė:
Viridian irgi yra aliejaus pagrindu lašiukai (saulėgrąžų) Pirmagimiui naudojom. Kur jūs radote vandens pagrindu ?![]()
Galbūt su kitu sumaišiau, atsiprašau ;)
LTLT parašė:
Viridian irgi yra aliejaus pagrindu lašiukai (saulėgrąžų) Pirmagimiui naudojom. Kur jūs radote vandens pagrindu ?![]()
deimantenei parašė:
Ech, galvojau gal netyčia kažką nereceptinio atradote vandens pagrindu
nes dabar tik vienas vienintelis devikap yra vandens pagrindu, bet jis receptinis
TheVi parašė:
Na ką, pranešu ir aš: 11:08 gimė mano mažytė Aretė. 3510kg, 51cm
Pradžia 4cm, 10.30 jau su 8cm prasivėrimu. 🥰
Sveikinimai ❤️❤️❤️
LTLT parašė:
Ech, galvojau gal netyčia kažką nereceptinio atradote vandens pagrindunes dabar tik vienas vienintelis devikap yra vandens pagrindu, bet jis receptinis
![]()
Mes gavom receptą šitam. Sūnui pirkom pamenu aquadetrim, bet gal ir jis receptinis. Bet mišinukų grupėj užmačiau va irgi aquadetrim:

TheVi parašė:
Na ką, pranešu ir aš: 11:08 gimė mano mažytė Aretė. 3510kg, 51cm
Pradžia 4cm, 10.30 jau su 8cm prasivėrimu. 🥰
Sveikinu :* 🥰 ar jus skatino ?
Samaa parašė:
Labukas, gal galit rekomenduoti is patirties kazkoki purskala tarpvietei po kirpimo, peršti , skauda . Naudoju tik vandenuką ir multi-mam prausimosi putas . Neskau…
Clogin turbūt geriausia, kas yra rinkoj
Samaa parašė:
Labukas, gal galit rekomenduoti is patirties kazkoki purskala tarpvietei po kirpimo, peršti , skauda . Naudoju tik vandenuką ir multi-mam prausimosi putas . Neskau…
gita31 parašė:
Man gelbėja labai šis purškalas
Sis purskalas ir kiek imanoma oro vonios... tik pradejus oro vonias pradejo gyti..
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai