Meskuciu seimyna parašė:
Na tikekimes taip ir yra, kad viskas tvarkoje, tik kad siandien dar graziau viskas pas mane, tik suima pilvo apacia tai viduriuot begu, gal vakar ko ne to suvalgiau…
laukiam daktares isvadu, tikekimes vsk cia gerai
Meskuciu seimyna parašė:
Na tikekimes taip ir yra, kad viskas tvarkoje, tik kad siandien dar graziau viskas pas mane, tik suima pilvo apacia tai viduriuot begu, gal vakar ko ne to suvalgiau…
laukiam daktares isvadu, tikekimes vsk cia gerai
Na va, buvau pas daktare.. Vaikuciui viskas tvarkoje, sirdute plaka gerai tik su manim cia kazkas neaisku
Gydytoja itaria arba infekcija zarnyno kokia, arba slapimo pusle kad persalau, paeme isskyru tepineli, slapima rytoj ryte liepe priduoti ir pas mano pediatre nusiunte, kad patikrintu zarnyno infekcijos versija, ryt po pietu turiu nueiti pas gydytoja del atsakymu.
Sake daugiau ilsetis, bet jei skausmai sustipretu vaziuoti su siuntimu i ligonine...
Meskuciu seimyna parašė:
jei vdiuriuoti pradeti po pilvo suemimo - tai cia negerai.. paprastai tai buna tikrieji saremiai, pati per youtuba maciau...
butinai varyk pas gine, gali jei kas sustabdyti gimdyma ar tais gimdos pletimais.. ir dar menesi koki panesiosi..;))
girdejau buna praktika tokia.
o kad sisioji daznai sita girdejau tai normalu - reikia pasilenkti i prieki kai sisioji kad pusle issitustintu pilnai. cia azkur straipsnyje skaiciau..
beje tu krimeliuku neturi netyciom? tokiu atveju vystosi berodz taksoplazma ar pan... butinai po akciuku glostymo issiplaut rankas reik! po bet kokio grindu palietimo...
Meskuciu seimyna parašė:
Na va, buvau pas daktare.. Vaikuciui viskas tvarkoje, sirdute plaka gerai tik su manim cia kazkas neaiskuGydytoja itaria arba infekcija zarnyno kokia, arba slap…
oi nepastebejau kad grizai jau! aciu dievui viskas tvarkoje! ;))))))))))))))))))))))
as ziuriu kad gali buti infekcija tau..kokie kirmeliukai dabar plinta roto virusas lietuvos darzeliuose ypac..
Mamytukas39 parašė:
labas merginos, aš irgi turiu bėdalabai jau suskausta pilvuką pvz kai lipu iš lovos lauk, kartais kai noriu lovoje apsisukti. Kas čia gali būti? Dar kartais ir …
Tai cia daugeliui taip, paskaityk paskutinius 3 puslapius, visos mamytes tuo skundziasi.
Man
pediatre liepe daugiau negazuoto mineralinio vandens gerti, ir tikrai,
praejo jau viduriavimas ir pilvuko skausmo beveik neliko, gal tikrai
kuom apsinuodijusi buvau
Ryt dar karta reikes pas ginekologe nueiti, liepe del viso pikto ateiti
pasirodyti jei nepabloges ir i ligonine vaziuot neteks, bet jau gereja,
tai manau nereikes, idomu ka rytoj pasakys
Tyrimai kraujo mano nelabai geri, kai hemoglobinas ant ribos tai jau
reikia gerti ka nors jam kelti ar dar ne?
Meskuciu seimyna parašė:
Man
…
Pabandyk pirmiausiai naturaliais budais pasikelti hemoglobina: man padejo granatai, ju sultys, dar padeda burokeliu sultys.
Meskuciu seimyna parašė:
Man
…
hemoglobinas( tai raudonieji kraujo kuneliai) - tai valgyk daug raudonu darzoviu. (pomidorai, burokeliai,granatai va sake, zodziu viskas kas raudona)
geriausia tai uzvalgyk bent 50g jautienos. tai vienintele mesyte kuri turiu daugiausia gelezies - gelezis tai iskart hemoglobinas gaminasi..
ismokau kai kadaise buvau vegetare
tau iskart momentaliai jei truksta hemoglobino turetu buti noras valgyt kepeneles vsitienos, pomidoru salotas...mesytes norisi..
pavalgysi savaite taip ir iskart turetu viskas atsistatyti..
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai