Tai jei jau lietuviški, tai gal patiktų kažkas iš tokių kaip Akmėja, Medėja (Medeinė, Medeina),?

Agnile parašė:
Tai jei jau lietuviški, tai gal patiktų kažkas iš tokių kaip Akmėja, Medėja (Medeinė, Medeina),?
Abu labai gražūs, bet Medeinę išrinko artima giminaitė dukrytei, o kaip Akmėją vadinti mažybiškai? ;)
[email protected]@mi parašė:
Abu labai gražūs, bet Medeinę išrinko artima giminaitė dukrytei, o kaip Akmėją vadinti mažybiškai? ;)
Pagal mane, jei Austėja mažybiškai Austytė, tai Akmėja - Akmytė.
O aš žinokit vis negaliu pamiršti vardo Austė, nors artimiesiems jis nelabai, vyrui jau irgi visai pradėjo patiktitrumpas, aiškus, nors ir ne visiems gražus
…
Man svarbiausia, kad man ir vyrui patinka likisiųjų nuomonė neįdomi
O aš žinokit vis negaliu pamiršti vardo Austė, nors artimiesiems jis nelabai, vyrui jau irgi visai pradėjo patiktitrumpas, aiškus, nors ir ne visiems gražus
…
Mano tevam labai nepatiko musu su vyru isrinktas vardas tai as paprastai atsakiau „pasigimdyk sau vaika ir vadink kaip nori” ?
…
Svarbiausia, kad jums su vyru patiktų. Visam pasauliui neįtiksit, o ir kam to reikia. Mes rinkdami vardą tarėmės tik dviese, kitų nuomonė buvo nesvarbi.
Agrastėlis parašė:
Svarbiausia, kad jums su vyru patiktų.Visam pasauliui neįtiksit, o ir kam to reikia. Mes rinkdami vardą tarėmės tik dviese, kitų nuomonė buvo nesvarbi. :)…
Ačiū! Aš irgi taip manau ;)
Ačiū! Aš irgi taip manau ;)
Nesitarkite su giminėmis ☺ išrinkite su vyru, ir visiems praneškite po gimimo, jog gimė tokia ir tokia. Mes taip darėme ?