Sima N. parašė:
Snood'as.![]()
Jūs ne tik skaniai valgyt darot? :))
Sima N. parašė:
Snood'as.![]()
Jūs ne tik skaniai valgyt darot? :))
Sima N. parašė:
Snood'as.![]()
Jus saunuole ir visu galu meistre
Prašau patarimo,noriu vel pradeti megzti. Kol studijavau mezgiau,bet kol numegzdavau megztuka jau nešiot jo nebenorejau. Patarkit prašau nuo ko pradėti,kad atgaivinti igudzius
tokie dalykai kaip kojines man aukstas pilotazas
as labai megdavau megztukus su vaizdais. Aciu?
Janiotė parašė:
Prašau patarimo,noriu vel pradeti megzti. Kol studijavau mezgiau,bet kol numegzdavau megztuka jau nešiot jo nebenorejau. Patarkit prašau nuo ko pradėti,kad atgaivin…
As sunui numezgiau liemene su masinyte, kai jam buvo 2 metukai. Buvo pirmas rimtas darbas ? jam dabar 7 ir vis dar prisimena liemene, rengia ja broliui. Praso, kad niekam neatiduociau ? tai mane ikvepia megzti, nors visos schemos ir rastai man nelabai suprantamas dalykas ?
Janiotė parašė:
Prašau patarimo,noriu vel pradeti megzti. Kol studijavau mezgiau,bet kol numegzdavau megztuka jau nešiot jo nebenorejau. Patarkit prašau nuo ko pradėti,kad atgaivin…
Numegzkit ką nors dukrytei - šaliką, liemenę, megztuką ar sarafaniuką kokį. Nedideli rūbeliai greičiau mezgasi, neatsibosta.
Aš paskutiniu metu "pasinešiau" ant šalikų. Didesniems mezginiams nebegaliu skirti tiek laiko, o šalikas - paprasta ir greita. Ir įgūdžiai nedingsta, ir mezgimo poreikis patenkintas.
Visos draugės ir šeimos moterys apmegztos.
Janiotė parašė:
Idejos geros,aciu. O mezgat is famtazijos ar yra internete kokiu schemu. Jei atvirai,pavartau pardese mezgimo zurnalus,bet as mesuprantu ju paaiskinimu. Mano mokeji…
Nors turiu namie kalną mezgimo žurnalų ir knygų, bet mezgu daugiausia taip, kaip fantazija neša. Nebent reikia kokį įmantresnį raštą išmegzti, tada jau reikia schemos - jas lengvai skaitau pagal sutartinius ženklus. Patinka labai kiauriaraščius, pynių raštus megzti. Internete aš dažniausiai po rusiškus mezgimo puslapius naršau.
Janiotė parašė:
Idejos geros,aciu. O mezgat is famtazijos ar yra internete kokiu schemu. Jei atvirai,pavartau pardese mezgimo zurnalus,bet as mesuprantu ju paaiskinimu. Mano mokeji…
As mezgiau gerom blogom akim, o paveiksliuka dariau pagal rasta siuvinejimo schema ?
Mažuliukas2 parašė:
As mezgiau gerom blogom akim, o paveiksliuka dariau pagal rasta siuvinejimo schema ?
Kaip gudriai
užsidegiau pabandyt
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai