Mokipas parašė:
o į kurį privatù? kiek mèn kainuoja?![]()
Tai pagal savo rajoną: Aušrelė, Viltenė, Vilkpedė, Skroblinukas, penkto pagal rajoną nėra tai įrašiau Drevinuką ir ten rodo, kad esam 179
Mokipas parašė:
o į kurį privatù? kiek mèn kainuoja?![]()
Tai pagal savo rajoną: Aušrelė, Viltenė, Vilkpedė, Skroblinukas, penkto pagal rajoną nėra tai įrašiau Drevinuką ir ten rodo, kad esam 179
Alisa_miau parašė:
Tai pagal savo rajoną: Aušrelė, Viltenė, Vilkpedė, Skroblinukas, penkto pagal rajoną nėra tai įrašiau Drevinuką ir ten rodo, kad esam 179![]()
supratau, mums tolokai šie
Linkime patekti!
Mokipas parašė:
Sveikos, ar yra laukiančiù darželio šiemet? Pasidalinkit skaičiukais eilèse![]()
Mes esame 9 Geniukų kalvėje. Bet turim pirmumą dėl brolio
Sajane parašė:
Mes esame 9 Geniukų kalvėje. Bet turim pirmumą dėl brolio![]()
mes 18 Šnekutyje, nors net ten 2015 m vaikus tik 7 priims
o 38 Pagranduke, kuris labai norimas, tik ten irgi 15 vaiku tepriims iš 2015 gimusių...
na kas ką apie privačius papasakosit?
Mokipas parašė:
mes 18 Šnekutyje, nors net ten 2015 m vaikus tik 7 priimso 38 Pagranduke, kuris labai norimas, tik ten irgi 15 vaiku tepriims iš 2015 gimusių...
kodel sakot 7? As siandien idomumo delei skambinau i Snekuti, sake planuoja priimti 13 vaiku, gimusiu 2015 m.
Maniskis lanko Vaikystes sodo darzeli, kol kas puse dienos (nuo 8 iki 12:30), veliau matyt ir ilgesniam laikui leisim. Kaina be maitinimo ir su savivaldybes kompensacija apie 230 eur.
Tene_rife parašė:
kodel sakot 7? As siandien idomumo delei skambinau i Snekuti, sake planuoja priimti 13 vaiku, gimusiu 2015 m.
aš skambinau praeitą savaite, sakė 7
o kiek kainuoja valstybinis plius minis?
Mokipas parašė:
aš skambinau praeitą savaite, sakė 7![]()
o kiek kainuoja valstybinis plius minis?![]()
idomiai
siaip ar taip sake ta preliminari eile labai orientacine, daug atkrenta tu, kurie uzrase darzeli antru ar tolimesniu eileje, taip kad reali situacija paaiskes tik jau kai bus oficiali eile ir visi, gave darzeli, per 10 d. patvirtins nora ji lankyti ;) Nzn kiek kainuoja, niekur neskelbia, o as ir neklausiau
Gal jus galit nupasakot registravimo i darzeli tvarka
Jeigu mano sunus gime 2017 sausi ir noresiu 2 metuku ji leist i darzeli tai kada man ji registruot? Ir dar klausimelis is kur jus suzinot darzeliu kur yra aplynkui pavadinimus? Koks naujamiestyje geriausias darzelis?
Sajane parašė:
Mes esame 9 Geniukų kalvėje. Bet turim pirmumą dėl brolio![]()
Mes irgi eisim į Geniukų kalvę, turim dvynukes, tai eisim be eilės. Nuo kada planuojat pradėti vesti?
Ingrida Ju parašė:
Mes irgi eisim į Geniukų kalvę, turim dvynukes, tai eisim be eilės. Nuo kada planuojat pradėti vesti?
Galbūt susitiksim toje pačioje grupėje
Norėčiau pradėti vesti nuo rugsėjo 1 d., turėčiau pakankamai laiko pripratinti.
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai