Giedre111 parašė:
Pas mane db yra dar didesnis noras tureti vaiku, nors du kad duotu likimas, vyras isvis galvojo kad as nebenoresiu vaiku gyvenime kai patyriau ka reiskia tikras gim…
Pas mane irgi taip pat
Giedre111 parašė:
Pas mane db yra dar didesnis noras tureti vaiku, nors du kad duotu likimas, vyras isvis galvojo kad as nebenoresiu vaiku gyvenime kai patyriau ka reiskia tikras gim…
Pas mane irgi taip pat
Nastya parašė:
Pas mane irgi... atrodo visus 5 uzauginciau! Galvoju, o jei vel kas nutiks ir nieko neturesiu... Ir dabar kazkoks keistas noras uzejo pirkti daiktelius kudikeliui k…
o kaip jums sekasi?
Deima1989 parašė:
o kaip jums sekasi?
Na neblogai... ilgiuosi savo sunaus, bet labiau gyvenu ziuredama i ateiti. Aisku kartais paverkiu kai uzeina. Drauge sako tai jau nieko neprisisvajok kol antro laukies, bet kaip zmogus nesvajosi.... ir vezimelius paziuriu ir drabuzelius, negalvoju apie blogiausia. Rugpjucio gale laukia genetiniai tyrimai, tai nuramins kazkiek sirdi.
Nastya parašė:
Na neblogai... ilgiuosi savo sunaus, bet labiau gyvenu ziuredama i ateiti. Aisku kartais paverkiu kai uzeina. Drauge sako tai jau nieko neprisisvajok kol antro lauk…
priminkit kas maziuku buvo? nes tiek istoriu nepamenu kuriai kas nutiko. o del ko genetiniai tyrimai?
Deima1989 parašė:
priminkit kas maziuku buvo? nes tiek istoriu nepamenu kuriai kas nutiko. o del ko genetiniai tyrimai?
normalu ilgetis juk nesenai viskas buvo ,as irgi ilgiuosi. O svajoti reikia lengviau buna
Deima1989 parašė:
32 sav pamate sunkia sirdies yda. 33sav dare cp del preeklamsijos. Po 2,5 men dare sirdies operacija vaikiukui po kurios neisgyveno.
Giedre111 parašė:
Man irgi gydytojai sake kad jau busiu rizikos grupeje ir pas genetikus teks lankytis, nors dar nznau isvadu del ko uzgeso mergytes gyvybe, idomu ka ten daro pas gen…
Ziuri labai geru echoskopu, verina kudikio bukle, tada ima vaisiaus vandenis ir jusu krauja dnr tyrimams. O toliau jei kazka randa tai nezinau
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai