2017.12.23 09:33 (prieš 8 m.)
Kaip ir daugelis is jusu manau niekas nepagalvojot,kad teks kazka panasaus skaityti..kol nenutinka kazkas panasaus.tai galvoju papasakosiu savo istorija(man iki siol jos tik ir padeda atsigaut)kad tai vyksta ir neesat jus vienos. Pagal ideja pries du menesius turejo gimti mano pirmagyme ir jai turetu buti dabar du menesiukai..bet ivyko tai ko kaip sakau sauleta vasaros diena is oro trenkia zaibas..visas nestumas buvo sklandus be jokiu komplikaciju,jokio vemimo ar rizikos veiksniu nebuvo.tiesiog is savo gydytojos(lankiaus privaciai,nes tame miestelyje buvo tik keleta gyd.)tai kaip sakau nieko visiskai tik girdimi zodziai„viskas sklandu ir puiku”.paskutiniai vizitai sudaznejo kas trys kas dvi savaites.ir lemtinga savaite dar nuejus vakare savo vizito viskas buvo gerai,ner del ko jaudintis(nes liko iki gimdymo savaite).taciau as nzn vidinis kazkas man pakuzdejo jog reikia man nuvaziuot i priimamaji.nuvaziavus man pasake,kad vos ne viskas normalu ko cia atvaziavai,bet gal ateik tiek to jau. Ir kadangi as buvau is kito miesto sako pabuk tau niekas nepriklausys ryte isleisim,kad nevazinet. Ir finise septinta viskas ok buvo,o pries puse desimt pasake,kad jau viskas.tai ta para praleidta ligoninej buvo kazkoks chaosas nes kaip vadinu nuo valytojos iki pacios ligonines direktoriaus buvo ateje,zejo kaip i eksponata ir niekas nesuprsto kodel taip ivyko. Prieziura buvo nepriekaistinga kaip pasake kad jau viskas,teoriju girdejau kad vos ne dvirati penkiu ratu spejo israst.mane kvietes ir liepe pasirasynet ant dokumentu,nesirasiau.tai gaude ir kiso lapus.na aisku finise po skundo vistiek mes gavome atsakyma,kuris sukele sypsena.nes bile atsake ir viskas..esme papuoliaus pas budinti personala kurie tik atejo atidirbti irmano pacios pas kuria ankiaus visa laika vaikesi tik euru.nes as labiausiai ja r nusivyliau,nes is jos lupu girdejau,kaip pasake vedejui gal kazka pakoreguokim ir siaip visiskai nesutverta dirbti ta darba mano akimis. cia labai apstrakciai papasakojau,bet juo norejau pasakyti.jog esate ne vienos ir reikia kalbetis,dalintis ir tik tu kas patyre ta pati labiausiai tave ir supranta.nes buvau ir pas psich karta nuejus,bet as jos patarimus is vadovelio pati zinojau.pirmasis menuo as jo beveik neatsimetu tiesiog vadinu egzistavau ir viska dariau pries savo valia(ejau,skaiciau,vaziavau,mokiausi)kaip vadinu beleka dariau ir galva maniau jog sprogs,bet visaip bandziau kazka daryt kad tik neuzsidepresuot..nezinau cia nepamirstamas ivykis man iki siol kaip koks kosmaras kuri tu prisimeni kasdien ir vistiek jokio suvokimo ner kodel?kas?ir uz ka?bet tikrai norejau jums papasakoti ta istorija jog tai ivyksta ir vyksta ne kasdien bet tikrai daznai ir jog esate ne vienos..nes man didziausias iki neisprotejimo ir padejo skaityti istorijas,pasisemti patarimu kaip su tuo gyventi ir supratimas jog neesi viena.zinoma ir tikejimas,kad sekanti karta viskas bus gerai