Zaneta_P parašė:
tikiuosiis tiesu, tai savo nerimu ir vyra kankinu ir ziuriu, kad nuo vaiku nuslepti nebeiseinai, tai cia seimos ramybei ir labui
zinai rami mama ir seima ram…
Tikrai taip
bukit rami augat sveikučiai taip ir turi būti ir nekitaip
Zaneta_P parašė:
tikiuosiis tiesu, tai savo nerimu ir vyra kankinu ir ziuriu, kad nuo vaiku nuslepti nebeiseinai, tai cia seimos ramybei ir labui
zinai rami mama ir seima ram…
Tikrai taip
bukit rami augat sveikučiai taip ir turi būti ir nekitaip
Nastya parašė:
Su tais judesiais ir as panikuotoja... jau 3 kartus per nestuma teko vaziuot i piimamaji del to kad nejauciau judesiu ? bet ten labai supratingi darbuotojai tai nep…
ant manes ir nepyksta
pasakau del ko neramu ir viskas
kaip tu jautiesi?
Zaneta_P parašė:
ant manes ir nepykstapasakau del ko neramu ir viskas
kaip tu jautiesi?
Na žinok laukiu kol praeis 33 sav... Maždaug tokiu metu sužinojau kad kažkas negerai su sūnum, tai šiuo metu tokia įsitempus. Labai stebiu judesius, vakar buvau pas gydytoją, tai labai apsidžiaugiau vaiko svoriu, nes sūnus gime 1340g, o dukryte jau 1500g sveria, tai ramiau kažkiek...
Nastya parašė:
Na žinok laukiu kol praeis 33 sav... Maždaug tokiu metu sužinojau kad kažkas negerai su sūnum, tai šiuo metu tokia įsitempus. Labai stebiu judesius, vakar buvau pas…
Viskas bus gerai... Jau perlipai gramu riba
Ačiū labai už palaikyma ir aš vis dar gyvenu tame laukime kada tas stebuklas mus aplankysZaneta_P parašė:
Mylimukė2 laukiam is taves kuo greiciai geru ziniu ?
Iceteeee parašė:
Kaip ir daugelis is jusu manau niekas nepagalvojot,kad teks kazka panasaus skaityti..kol nenutinka kazkas panasaus.tai galvoju papasakosiu savo istorija(man iki sio…
Uzuojauta jums didziausia ? ziauru kai gyvenimas mus taip nuskriaudzia..
Iceteeee parašė:
O kada pradejot planuot vel? Lauket kuri laika(kol atsigausit pacios nors siek tiek ir jusu organizmas) ar tiesiog kjp pasake jog viskas gerai ir nieko nelauket?
Aš asmeniškai stengiausi išlaukti to pusmečio kaip visi gydytojai rekomendavo, bet aišku su vyru nesisaugojom ir nesisaugom iki šiol. Jis dėl darbo ilgai namuose nebūna ( komandiruotes) tai vat jau gruodzio 28 suejo lygiai pusmetis nuo tos dienos kai pagimdziau tai dabar laukiam abu be galo kada tas stebuklas aplankys. Bet, kad reikia pertraukos organizmui tai butinai ypac toms kuriu nestumai jau buvo nemazi, jeigu nenorim dar vieno soko savo gyvenime.
Labas vakaras... skaitau ir norisi apkabint visas ir pasakyt kaip aš jus suprantu... Širdis plyšta iš skausmo...Mano dar angelui 13.3sav. Širdelė plaka, dar jis manyje. Bet dievas jau nusprendė jog jam nelemta gimti, nes gamta yra žiauri... Kad ir kaip aš noriu jis neišgyventu... O galbut net neišnešiočiau iki galo...
Prieš savaite pasidariau Prisca tyrima, parode jog lb blogai. Šnd buvau Vilniuje pas genetike...
Ir ji tik patvirtino...
Patau sindromas... 1-5000. Ir aš ta 1 iš to didelio skaičiaus....
Negaliu susitaikyt jog savo angelelio dienu bėgyje nebeturėsiu... Už ka... Kodėl...???????
linciukasss parašė:
Labas vakaras... skaitau ir norisi apkabint visas ir pasakyt kaip aš jus suprantu... Širdis plyšta iš skausmo...Mano dar angelui 13.3sav. Širdelė plaka, dar jis man…
Užjaučiu ir labai stipriai apkabinu jus???
linciukasss parašė:
Labas vakaras... skaitau ir norisi apkabint visas ir pasakyt kaip aš jus suprantu... Širdis plyšta iš skausmo...Mano dar angelui 13.3sav. Širdelė plaka, dar jis man…
O siaubas, kaip baisu jazau jazau, pamaciau uzsidegusi pranesima prie sios temos ir pirma mintis negi dar vienas angeliukas... uzuojauta didziausia stiprybes.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai