Giedre111 parašė:
Bent kolkas po genetikes apziuros ir konsultacijos daug ramiau jauciuosi. Nei pas paprasta gine.
na ir man ramiau...labai laukiu sekancio vizito, bet labai bijau to pasakymo, kad jau viskas, kad sirdele neplaka...
Giedre111 parašė:
Bent kolkas po genetikes apziuros ir konsultacijos daug ramiau jauciuosi. Nei pas paprasta gine.
na ir man ramiau...labai laukiu sekancio vizito, bet labai bijau to pasakymo, kad jau viskas, kad sirdele neplaka...
GitaP. parašė:
As siauliuose tik Domarka pazystu jis visur tris nesekmingus operavo ir nesuprato kodel taip vyksta o dabar bandysim su jo prieziura sekanti bandytibuvau pas j…
Man teko pas Satkauska I pamaina pakliuti.tai neturiu zodziu as apie ji,nezinau kodel jis nepasirinko veterinorium but,nes jam tik tai ir tinka.
O Domarkas pas mane buvo atejes jau po visko,tai jo prieziura buvo tikrai gera.neskaitant,jog visi man kiso rasytis dokumentus kaip vis likdavau viena..
Iceteeee parašė:
Man teko pas Satkauska I pamaina pakliuti.tai neturiu zodziu as apie ji,nezinau kodel jis nepasirinko veterinorium but,nes jam tik tai ir tinka.
va pas sita ir as i pamaina papuoliau...nes domarkas pagulde, pradejo deti citoteka, kad issaukti gimdyma, kita para atejo satkauskas...tai mazdaig uzejes i palata pasake kaip ko cia verki vistiek jau viskas, turesi dar vaiku...ir jokiu vaistu nesudejo...matyt domarkas zinojo, kad su juo nieko gera, tai atejo satkausko budejimo diena, paklause ar gavau vaistu pasakiau, kad ne...kazja sumurmejo, tada cel idejo man tu vaistu ir isejo namo...
Iceteeee parašė:
O kada pradejot planuot vel? Lauket kuri laika(kol atsigausit pacios nors siek tiek ir jusu organizmas) ar tiesiog kjp pasake jog viskas gerai ir nieko nelauket?
Mes iskar kai tik leido gine, palaukiau 2 ciklu, o po 3men planuojant pastojau.
Iceteeee parašė:
O kada pradejot planuot vel? Lauket kuri laika(kol atsigausit pacios nors siek tiek ir jusu organizmas) ar tiesiog kjp pasake jog viskas gerai ir nieko nelauket?
kaip ir dauguma cia sako reikia vadovautis jausmais...bet gydytojai, bent jau velesniam nestumui nutrukys, siulo oalaukti 2-3 ciklys, zinoma ir fizine bukle svarbi...as dar kariotipo atsakymo nezinodama jau pastojau, kai genetike paskambino del atsakymo as jai pasakiau, kad jau laukiuosi, tai telefonu atsakymus ispliurpe
nors pries tai sake, kad telefonu nekomentuos
Zaneta_P parašė:
va pas sita ir as i pamaina papuoliau...nes domarkas pagulde, pradejo deti citoteka, kad issaukti gimdyma, kita para atejo satkauskas...tai mazdaig uzejes i palata …
As maniau jog tiesiog jam nenuotaika ar kazkas,o pasirodo cia jo toks budas.ir kaip galima toki darba dirbt as nelabai suprantu.man atvaziavus I priimamaji atsiprasant kaip "karve"patikrino,aj negimdai vos tai ko cia dabar atvaziavai???ir po jo tokios apziuros jo pamainoje ir ivyko nelaime,nes dar atvaziavau su viskuom.bet ir taip sugebejo pasakyt saltu snukiu,jog fsio pabaiga ir isejo.
Tai po tokios patirties nezinai net kur sekanti karta reikes kreiptis.nes privaciomis klinikomis irgi nusivyliau(kaip sakau spaudima pasimatuot galiu ir pati ar pasisvert)....
Iceteeee parašė:
Mes po pirmu mm pasidarem kelis tyrimus uz savaites buvo atsakymai viska patikrinus nieko blogo ir iskart vel pastojam, manau kiti metai bus sekmingi jug negali ir kitais metais taip nesisekti
Iceteeee parašė:
As maniau jog tiesiog jam nenuotaika ar kazkas,o pasirodo cia jo toks budas.ir kaip galima toki darba dirbt as nelabai suprantu.man atvaziavus I priimamaji atsipras…
zinok as paniskai bijau pas ji gimdyt...
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai