Lin-lin parašė:
O kas rankytei?
Na matesi jau 12 savaite, kad su viena negerai, o veliau, kad abi neišsivysčiusios pilnai.
Lin-lin parašė:
O kas rankytei?
Na matesi jau 12 savaite, kad su viena negerai, o veliau, kad abi neišsivysčiusios pilnai.
lauravala parašė:
DS nustatė? Pas mus DS buvo
Lin-lin parašė:
DS nustatė? Pas mus DS buvo
![]()
Ne,jau rasiau, Edvardsa nustate.
lauravala parašė:
Ne,jau rasiau, Edvadsa nustate.
atsiprašau, praleidau.. susimaišiau, nes sprando raukšlė labiau su DS siejama
Lin-lin parašė:
atsiprašau, praleidau.. susimaišiau, nes sprando raukšlė labiau su DS siejama
Kiek suprantu, siejama su visais apsigimimais. Bet tiksliai tikrai nezinau.
O pas jus yra šeimoj buvę apsigimimų ar dėl amžiaus čia taip? Man ta sustorėjus raukšlytė visai mintis suvėlė. Daugybę klausimų, tik gaila kad jau nesužinosiu ar buvo D.S. as ne. Man jau 39. Turiu du vaikučius. Gal jau sustoti. Bijau kad pasikartos vėl viskas. Ir net negali niekuo pasitikėt. Jei tikrai buvo D.S. tai genetikė nematė ir jei vakutis būtų išgyvenęs, būtų buvęs didelis šokas mums visiems
Lapkritinukė parašė:
O pas jus yra šeimoj buvę apsigimimų ar dėl amžiaus čia taip? Man ta sustorėjus raukšlytė visai mintis suvėlė. Daugybę klausimų, tik gaila kad jau nesužinosiu ar bu…
Na Butkeviciene,tai tikrai gera genetike,nemanau,kad butu nesuziurejus,bet visiems pasitaiko...
Mums sake,kad tik 1%kad pasikartos,praktikoj sake,nesitaike tokiu atveju...
Man 38 ir tikrai nenuleidziam ranku ir bandom toliau tureti dar viena vaikuti🙂
meskiene parašė:
Na Butkeviciene,tai tikrai gera genetike,nemanau,kad butu nesuziurejus,bet visiems pasitaiko...
Ar senai planuojat jau? Man nuo rugsėjo leido, bet net nežinau kaip bus. Mums šis mažylis netyčiukas buvo. O planuojant tai kažin dar kaip gausis. Ir šiaip daug problemų turiu ir AFS ir skydliaukės neturiu. Ligoninės gyd tai leido planuot, bet kai nueisiu pas saviškę, kuri visas mano problemas žino, bijau kad mano plano nepalaimins
Lapkritinukė parašė:
Ar senai planuojat jau? Man nuo rugsėjo leido, bet net nežinau kaip bus. Mums šis mažylis netyčiukas buvo. O planuojant tai kažin dar kaip gausis. Ir šiaip daug pro…
Pas mus ir tie planai tai tokie nerealus🙂nes pirmas vaikas po ivf,o paskui pernai rudeni pastojau naturaliai,tai abiems su vyru buvo dziaugsmo,bet deja....sausi apturejau med.aborta ir mums leido planuot po 3men.kol kas be rezultatu☹
O Jus ziurekit,ka sako Jusu sirdis,ne seimos gydytojai nesiot ir paskui augint leliuka...
Nzn,man reikia kazkaip ta tustuma uzpildyt☹
Jei nepavyks patiems,mastom isivaikint...
meskiene parašė:
Pas mus ir tie planai tai tokie nerealus🙂nes pirmas vaikas po ivf,o paskui pernai rudeni pastojau naturaliai,tai abiems su vyru buvo dziaugsmo,bet deja....sausi apt…
Aš jau nebeplanavau turėt vaikų, bet tas netyčiukas viską sujaukė. Ir aš labai noriu užpildyt tą tuštumą. Vis galvoju apie vaikutį. Tik baimė kausto. Man jau 5 nėštumai buvo. Pirmi du nutrūko anksti dėl Afs, paskui du sėkmkngi ir paskutinis toks vėlyvas...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai