Simona123456 parašė:
Labas.kaip šendien jautiesi?![]()
Labuka,aciu geriau,krutines nebeplesia taip,tai ramiai laukiu kol atslugs.O savijauta tokia tuscia jauciuosi🙈.
Simona123456 parašė:
Labas.kaip šendien jautiesi?![]()
Labuka,aciu geriau,krutines nebeplesia taip,tai ramiai laukiu kol atslugs.O savijauta tokia tuscia jauciuosi🙈.
Siandien 15 metu kai mano mazylis iskrido i dangu.kokia jau butu didele.prisimenu ir as ta tustumo jausma.atrode.kad net sirdis nustojo plakusi.tik tuscias kunas.praejo 15 vasaru.o sirdi vis skauda.kazin ar kada pamirsiu.pakelusi akis i dangu paziuriu i zvaigzes.palinkiu saldziu sapnu.ir taip 15 metu.mano mazas vabaliuk tikiu kadanors mes susitiksim ir tada nepaleisiu.nesiosiu ir myluosiu visa amzinybe.tik tu sulauk.
emiliszioziukas parašė:
Siandien 15 metu kai mano mazylis iskrido i dangu.kokia jau butu didele.prisimenu ir as ta tustumo jausma.atrode.kad net sirdis nustojo plakusi.tik tuscias kunas.pr…
Taikliai pasakyta
..Tuscia viduj jauciuos, noro kazkam jokio nera
..Pamirst neimanoma manau
,juk taip mylejom ,laukem....Ir kada nors sulauksim
KazJ parašė:
Pilnai žinai ši jausma.nera jokiu žodziu apibudinti jį
man vyras labai pagelbejo tuo sunku laikotarpiu.žinojau kad jis buvo labai palūžes,bet stengesi kad as nepaskesciau ašarose
stengiausi kuo greičiau atsigauti ir jums linkiu to paties
Simona123456 parašė:
Pilnai žinai ši jausma.nera jokiu žodziu apibudinti jįman vyras labai pagelbejo tuo sunku laikotarpiu.žinojau kad jis buvo labai palūžes,bet stengesi k…
Aciu
,mano vyras irgi vis traukia mane is tustumos,dar anyta labai irgi pergyvena,kad kokia depresija nepultu.Bet man tustuma ,trukumas. Vyras sake nuverke po visko namo gryzes is po ligonines,bet jis stiprus,tai mane palaiko,bando sypsena istraukt.Tik labai labai sjnku bus ryt sjjui pasakyt
, kad jo svajone-turet sese neissipildys
...Bet manau susitaikysim visi ,taip pat as,su sirdgela,skausmu eisiu i prieki .
Jums grazaus laukimo ,matau nesiojat laime jau🎈❤. Po kiek laiko jums pavyko psichologiskai pastot?
KazJ parašė:
As ta suprantu, kai sviezia,labai sunku🙈... bet gyvenimas eina..
Jorksyre parašė:
Taip gimdyti teko ir man savo berniuka😢zuvo 15 sav.o kai gimdziau buvo 19sav.menesi sake nesiojau negyva
KazJ parašė:
Aciu,mano vyras irgi vis traukia mane is tustumos,dar anyta labai irgi pergyvena,kad kokia depresija nepultu.Bet man tustuma ,trukumas. Vyras sake nuverke po v…
Pirmo leliuko laukem 3.5 praejom kryžiaus kelius.bet pastojau netiketai ir naturaliai. 16 sav prasidejo spazmai,atsiduriau ligonineje po to seke gausus kraujavimas ir galiausiai atsidares gimdos kaklelis iskritusi vaisiaus vandenu pusle.pries tai rasta infekcija gydita 3 antibijotikais.niekas nieko nestabde nes tai gamtos atranka ir tikino kad kažkas negerai su vaiku.gimdymas ivyko per 1 val.patikekit kai pasake kad nieko padaryti nebegalima verkem gyditojo kaip mazi vaikai abu.laukem 2 paras kol prasidejo gimdymas,tik su vyru pazvelgdavom i viens kita verkem glostem pilvuka ir atsisveikinom su savo suneliu vadinom Justuku,vyras visada sake žinau kad ten berniukas gyvena.nenorejau nei telefonu su kuo bendrauti artimuju prasiau nevaziuoti.dabar net asaros krenta.visa tai vyko 2017 11 05.pagariau kruvas tyrimu jau net nepamenu kiek gyditoju perejau.kodel taip atsitiko priezasties neradau.liko nepatvirtintas tik gimdos kaklelio nepakankamumas.psichologiskai pasirengiau po dydziuju svenciu kai vyras klause kada galesim bandyti vel.stiprinau gimda vitaminais ir tikejau kad nebereikes 3.5 metu pastoti.ir va po pusmecio mus aplanke stebuklas.dabar su baime laukiu tos 16 savaites ir tikiu kad musu angeliukas neleis kad viskas pasikartotu.visu kas zino artimuju prasau nesveikinti,sakau pasveikinsit vasarį.kiek skaičiau atgal tavo istorija kiek panasi tik kad tu turi jau vaikuti.labai liudna kad teks pranesti sunui apie sese.mane i prieki veda tik viltis kad negali gi visada buti taip blogai
p.s atlikus kunelio tyrimus vaikutis buvo sveikut sveikutelis,sirdele plake iki kol įvyko gimdymas.deja man kunelio nerode bet vyras pasiprase norintis pamatyti.tokia mano istorija,bet as tikiu kad visada buna laiminga pabaiga,tik reikia sulaukti
Simona123456 parašė:
Pirmo leliuko laukem 3.5 praejom kryžiaus kelius.bet pastojau netiketai ir naturaliai. 16 sav prasidejo spazmai,atsiduriau ligonineje po to seke gausus kraujavimas…
Vajej, linkiu Jums savo laime vasari glaust be jokiu baimiu🎈❤
Mes Bumsiuke vadinom,nes negalvojom apie varda. Man buvo naturaliai nrimanima pastot,nes su kiausintakiais bedos-uzake,tai darem IVF ir is pirmo syk pavyko🙈.Kiek ten kol IVF ivyko teko iskentet,po to gulejau su hiperstimuliacija ligoninej,buvo mums 5 sav, tada teko su kraujavimu gultis 8sav 🙈, sar 9sav teko vel gult su kraujavimu🙈🙈🙈 ,14 sav su pakraujavimu negausiu teko priemime pabut,dave spaskuprel zvakuciu ir namo paleido. Ir 17sav paskutini syk su asarom ir atsisveikinimu🙈😢.
Kai buvau penktadieni del krutines,med.kortelej visus ats is ligonjnes skaiciau🙈 visur buvo gresiantis, o man sake pagulet tik ir nesijaudint.Visur rase spascuprel naudoti ,bet tik 14sav man dave .Nors kai pasidomejau,tai gimda atlaisvina ir kakleli veria🙈🙈🙈.Tai po savaites eisiu pas daktere ir belaimes tyrimus gausim,tada ziuresim.🙈🙈🙈.
Pasidaryt noris tyrimus visus,kad pasistiprint organizma,issitirt blogius nuo ko galejo but ir kai yra dar viltis uzsaldyta blastuke ,isikelt ja. Vyras sako gal kita vasara kaip tik iseis susiderint.O gal uzkibs ta 1 snaige musu 🙈
Tokia mano istorija
.... Vyras tempia visur is namu,kad tik nesedeciau
. Isgyvensim ,tik laiko reik..
Is po ligonines gryzus deginau zvakeles salia echo foto,nes ramiau buvo.
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai