KazJ parašė:
Mano sunus irgi lauke seses, kalbejo,svajojo🙈 sunku bus pasakyt jam.
O aš niekaip dar nedrįstu į echo nuotraukytę pažiūrėti
KazJ parašė:
Mano sunus irgi lauke seses, kalbejo,svajojo🙈 sunku bus pasakyt jam.
O aš niekaip dar nedrįstu į echo nuotraukytę pažiūrėti
Lapkritinukė parašė:
O aš niekaip dar nedrįstu į echo nuotraukytę pažiūrėti![]()
As ir neziuriu, turiu visa knyga dar, bet labai susinervinu netycia uzmacius. Ranka nekyla išmesti....
Jorksyre parašė:
Na turit isverkti ta sirdgela😢isliudeti. Bet poto,siulau maziau galvoti apie tai....kolkas reikia isgedeti. Bet poto siulau,tas mintis pakeisti kazkuom kitu;) kaip …
As ta suprantu, kai sviezia,labai sunku🙈... bet gyvenimas eina..
Lapkritinukė parašė:
O aš niekaip dar nedrįstu į echo nuotraukytę pažiūrėti![]()
As pasiemiau ir issizliumbiau nuo sirdies, dabar kazkaip lengviau.Siandien noris tos zvakutes , o ryt gal nebereiks🙈.Stotis ant koju reiks🙈 noris ar ne,privalau.
Laikykites ir jus🎈
Nors sapnavau savo mirusi teti,kaip atnese suknele miniatiurine rozine,sako artik musu Metutei( nors vardo ne nerinkom) , sako kitos neturiu kuo ja aprengt .
Tai atsibudus slapia buvau nuo asaru. O su foto siandar labiau pamasciau,jei susapnavau ,tai maryt senelis ja pasiime kartu,kad ir kokia mazyte bebuvo
🙈.Tad turiu stotis ir eit i prieki. Aisku sypsenos dar negaliu lupose isstenet,bet bent nuo asaru istinus galiu kazka daryt🙈
KazJ parašė:
Taip, tarp tu saremiu buvo bum dar.O jau veliau nebejutau,ar del skausmo, ar del stumimo.
Man xanaxo daktare buvo israsius,nes nezinau kiek laiko nejo nustot verkti..
Nare30 parašė:
Man xanaxo daktare buvo israsius,nes nezinau kiek laiko nejo nustot verkti..![]()
Man uztenka valerijono ir metu bei melisu arbatos stipresnes🙈, ir laikausi, nes nieko kitko nebus😔
KazJ parašė:
Sakykit, kurioms po nelaimes krutine akmenine buvo,ka daret???🙈
Man keista,bet nieko nebuvi su ja....bet kiek skaiciau,geriausia su gydytoja pasikonsultuoti
KazJ parašė:
man buvo israse vaistuku, kad pienukas nebesigamintu
KazJ parašė:
man nieko neišrašė, tiesiog porą dienų pabuvo tokia, pasikankinau taip sakant, ir paskui aprimo aprimo ir susitvarkė. stengiausi, kad nesitabaluotų, ir naktį ir dieną su aptempta liemenėle , kaip jau ir anksčiau kažkas patarė - tokia elastinė, be tų metaliukų.
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai