Lietinga parašė:
Tikiu kad skirtingai kiekvienai
gal man vis tiek pienas atėjo nes buvo jau 35 sav, net nežinau. Bet nuo bromocriptino man galva taip sukdavos kad alpdavau. Pasku…
Tai greiciausiai kad kiekvienai skirtingai. Kitos ir be vaistu apsieina
man krutine jaj plyso tiesiog is skausmo,vakarais po dusu sildydavau kad nors kiek atleistu, labai bijojau,kad tik neuzsidegtu.
As ir Antakalnyje...bet vaistus man ginekologas veliau israse ir nieko neminejo kaip juos vartoti. Sake pagal situacija po 2-3 tabletes per diena iki kol atleis krutine. Ir pirma tablete isgeriau iskart kai nusipirkau vaistus,dar reikalu mieste turejau,tai toks negerumas uzejo, pykino, ant koju vos pastovejau, jau net prie kasos parduotuveje tiesiog sukritau ant to prekystalio, namo vos parvairavau, vakare po antros tabletes tai net indu suplauti nesugebejau, kojos linko, galva sukosi,negera...ir tik tada paskaiciau info lapeli kad situos reik pradeti gerti palaipsniui pradedant nuo puses tabletes...gal ten buvo parasyta ir apie palaipsnini nutraukima, bet matyt neuzfiksavau
sekancia diena jau jokiu pojuciu nuo tableciu nejauciau...
Aciu uz palaikyma
Kad cia tokia beda, kurios, kaip sake ligonineje, sunku ir nustatyti is anksciau...kai taip baigesi pirmas nestumas, tai pagal medikus juk tiesiog nelaimingas atsitikimas, taip nutinka, vaikiukas sveikas buvo, tai nieks ir nesigilino...kai dukra gime anksciau laiko, tai nustate visai kita ankstyvo gimimo priezasti, bet nieks nesuriso, kad ta priezastis viso labo pasekme...po sio karto jau pasake, kad nepakankamumas kaklo,del to ir dukra gime anksciau laiko,buves uzdegimas nestumo metu tai greiciausiai pasekme trumpejancio kaklelio...labai skaudu kai tokiu budu reik suzinoti apie savo organizmo bedas...pries si nestuma turejau nesivystanti,po jo su vyru issityrem viska ka galejom, lankiausi pas vaisingumo spec ir tik su jo pagalba pastojau. Norejosi padaryti viska is savo puses kad tik vel nenutiktu nelaime ir jautememes padare viska...o cia se tau...tirkis nesityres
Linkiu grazaus ir sklandaus nestumo
Kaio bebutu keista, po sios nelaimes nejauciu jokio pykcio matant nesciasias, kaip tik taip del ju dziaugiuosi,kad neturi tokiu bedu ir gali megautis nestumu