2020.02.28 14:27 (prieš 5 m.)
SunMoon parašė:
Tokiu atveju, jus esat visiskai nekalta. Tai yra patologija. Ir dauguma atveju (kaip ir mano) paaiskinti medikai negali. Tiesiog taip buna, nutinka,ir viskas. As sa…
Ziuresiu koks bus gydytojos komentaras. Gal jus ir teisi, bet man vis lenda mintys i galva, gal su krauju kas, gal per tirstas. Ziuriu kitoms aspirina skiria po IVF, o man neskyre. Nu zodziu, kuo daugiau skaitau, tuo atrodo kad ir tas ir anas galejo itakoti.. bet cia gal daugiau mano svaiciojimai, nei realybe. Reikes mediku nuomones issiklausineti. Saves kaltinimas manau yra viena is gedulo sudedamuju daliu, nori to ar ne. Visos tikrai praeina tas mintis.. as nestumo metu aktyvi buvau, turejau daug energijos, tai tikrai nesedejau sudejus ranku, vis ka veidavau. Tai vis pagalvoju, kad reikejo man daugiau guleti.. nors gydytoja sako, kad ir gulinciai tas butu nutike. Mintys mintys...
O jus turi prisiversti iseiti is namu. Ratuka apeiti, kavos nusipirkti, tiesiog kazka nors trumpam. Tai pades mintis nukreipti. Sunku matyti, vezimuku pilnos gatves, as irgi ta pati jauciu kaip jus. Bet neziurekit ir saves nekankinkit.. tai ju kelias, ne musu. Musu kelias matomai daug ilgesnis, sudetingesnis. Be to, niekada nezinai ar ta mama su vezimuku kuri dabar laiminga eina, nepatyre to paties ka tu. Zmogui ant kaktos neparasyta, o visi turim savo skausmu ir labai dideliu. Nepasiduokit SunMoon. Man labai padejo ir padeda TD pokalbiai su visomis patyrusiomis netekti. Tai kazkaip gydo, kai suvoki kad nesi vienas su savo tragedija❤️.. aciu jums uz tai💐
Kas liecia saves priziurejima. Zinoma, eikit darykit, jei tik norit. Tai pades atsitraukt nuo minciu. O ir sau susitvarkius labiau patiksite. Bet kokia veikla siuo metu svarbi, nes tik joje mes gyjame. Laikykites😘