tygra parašė:
Terminas mano buvo kovo 6 dieną, taip pat sunku suvokti viską... Man įvyko priešlaikinis gimdymas, mažylis buvo per mažas, kad išgyventų... Galbūt jums reikia p…
Aš nenoriu psichologų, vistiek visus jausmus turėsiu išjausti pati.
Suprantu savo būseną ir suprantu dėl ko ji tokia yra.
Tikiuosi atrasti jėgų atsitiesti.
Šnarpšt parašė:
Krizinio nėštumo centras teikia psichologinę pagalbą patyrusiems kūdikio netektį, turi net savitarpio paramos grupes, kuriose moterys dalijasi patirtimis. Pabandyki…
Ačiū, nenoriu savęs prievartauti . Kolkas ramiau jaučiuosi pabendravus su likimo draugėmis.
Saida parašė:
Užuojauta jūsų seimai😢😢😢Apkabinu ir stiprybės jums. Rekit, saukit, kauukit ir viską darykit.... Visi etapai turi praeiti... Reikia kalbėti ir su vyru ir su drauge, …
Ačiū, su vyru kalbamės tik jam to kalbėjimo nereikia tiek daug, kiek reikia man, todėl ieškau tą patį skausmą patyrusių moterų kad būtų galima ir išsikalbėti ir kartu atsitiesti , palaikant vienai kitą.
Snieguolė parašė:
Uzuojauta tau mieloji 💔
Ačiū už atjautą, ir sveikinu su 🤰❤️.
Soony parašė:
Intersticinis nestumas. T.y. gimdos kampe. Cia negimdinis. Tik dazniausiai negimdiniai buna kiausintaky. Tai gimda plyso 13 savaiciu buvo. Vaikelis zuvo
Labas Soony,
Juk tu taip pat iš vasarinukių 😕, pamenu kaip tavo nelaimė atsitiko rašiau tau až. Likimo ironija bet žodžiai kuriais bandžiau tave paguosti.. dabar man pačiai nelabai padeda 😔.
Aš taipat po nelaimės palikau vasarinukų grupę, bet labai dažnai pagalvoju kad kogero panos jau gimdo, supa vaikučius .. labai tikiuosi kad joms visoms viskas gerai ❤️.
Kaip tau sekasi atsitiesti?