Vasarok parašė:
Užuojauta dar kart visoms..Lygiai prieš metus, nelemtą gruodžio 28-tąją įščiose žuvo mano sūnus. Tai pragaras, kurį baisu prisiminti... Sekantys 9mėnes…
Koks nuostabus įkvėpimas... Ačiū Jums❤️ Ir didžiausios sėkmės!
Vasarok parašė:
Užuojauta dar kart visoms..Lygiai prieš metus, nelemtą gruodžio 28-tąją įščiose žuvo mano sūnus. Tai pragaras, kurį baisu prisiminti... Sekantys 9mėnes…
Koks nuostabus įkvėpimas... Ačiū Jums❤️ Ir didžiausios sėkmės!
Snieguolė parašė:
Galbut angelelis atsiunte man stebukla... Bijau dziaugtis... Kankina nerimas ar tikrai sy karta pavyks.... Bijau visko....
Džiaukitės kiekviena nėštumo diena ir vykit šalin blogas mintis!
Dieve pati isgyvenau vaiko netektį ir begalo skaudu skaityti ką visos patiriat, man teko išnešioti ir prieš pat gimdymą sužinoti kad vaikas neisgyvens, po gimdymo dar prie aparatu gyveno 5 savaites, bet nenuleidom rankų iskart pradėjom planuoti ir po 1 m 5 mėn pastojau, nestuma lydejo baimė, bet dabar jau eina atsipūsti kai glaudžiu sūnų,to linkiu visoms čia esančioms stebuklo kurį galima paliesti, priglausti 😘
Sveikos ,
Ar yra šiame forume aktyvi uždara angelų mamų grupė?
Bandžiau prašytis y vieną, bet matau kad adminė ilgokai neaktyvi .
Eina šešta savaitė kaip netekome sūnelio 😔, jaučiu kad reikia bendravimo su "likimo draugėmis" , nes tik tai patyręs žmogus supras kitą.
Nenoriu vyrą ir drauges užversti savo emocijomis.
Esu FB grupėje bet ten nėra aktyvaus bendravimo.
Suvalke parašė:
Sveikos ,
Sveika, išsikalbejimas padeda, taipogi mačiau jus FB grupėje.. Aš taip pat netekau sūnelio.. Guluosi ir atsikeliu su mintimis, kad niekados jo nematysiu augant...,kad neišgirsiu žodžio mama.. Jis buvo toks gražus, toks tobulas.. ❤️ Labai sunku..sunku suvokti, sunku priimti.. Man jo taip trūksta... 😭 Ateina dienos kai pagalvoju apie kitą nėštumą.., bet po to vėl bijau, kad gali atsitikti tas pats ir tolinu tas mintis...
Suvalke parašė:
Sveikos ,
As manau, kad atvira grupe yra geriau. Paciai prireike gero pusmecio kol sugebejau parasyti apue savo angela. Paskaicius, apie kitu atvejus, budavi lengviau. Is pradziu ir save ir vyra kaltinau. Ir dakratarai, pagal mane galejo kazka kitaip padaryti. Po to tas tustumos jausmas ir pyktis. Tai paskaitydavau sia grupe ir suprasdavau, kad mano jausmai normalus. Kad pati esu normali. Kad ne viena as per tai perejau ir kad bus geriau.
Nessi parašė:
As manau, kad atvira grupe yra geriau. Paciai prireike gero pusmecio kol sugebejau parasyti apue savo angela. Paskaicius, apie kitu atvejus, budavi lengviau. Is pra…
Kaip jums sekėsi su šiuo nėštumu? Ar buvo baimių pastojus? Man įdomu ar įmanoma ramiai laukt vaikelio..
Justinuteee parašė:
Sveika, Suvalke. Pirmiausia uzuojauta tau, atsimenu tavo posta fb 😞 siulau sia grupe, Nesėkmingi nėštumai, bet neprarandam vilties.
Ačiū 😔, bandysiu prašytis y grupę .
tygra parašė:
Sveika, išsikalbejimas padeda, taipogi mačiau jus FB grupėje.. Aš taip pat netekau sūnelio.. Guluosi ir atsikeliu su mintimis, kad niekados jo nematysiu augant..…
Kas nutiko? Kiek laiko buvo ?
Man artėja gimdymo terminas, vis nepaleidžia mintys, kad dabar jau turėčiau važiuoti y ligoninę. Arba jei būtų mano mažiukas gyvas dabar jau būtų beveik 6 savaičių. Ir dar visi kiti scenarijai ..
Nessi parašė:
As manau, kad atvira grupe yra geriau. Paciai prireike gero pusmecio kol sugebejau parasyti apue savo angela. Paskaicius, apie kitu atvejus, budavi lengviau. Is pra…
Aš noriu gyvo bendravimo apie viską. Apie mintis ir jausmus duotuoju laiku. Man neužtenka tik paskaityti kitų išgyvenimus .
tygra parašė:
Sveika, išsikalbejimas padeda, taipogi mačiau jus FB grupėje.. Aš taip pat netekau sūnelio.. Guluosi ir atsikeliu su mintimis, kad niekados jo nematysiu augant..…
Terminas mano buvo kovo 6 dieną, taip pat sunku suvokti viską... Man įvyko priešlaikinis gimdymas, mažylis buvo per mažas, kad išgyventų... Galbūt jums reikia psichologo konsultacijų.. Ne bandėte savo poliklinikoje užsirašyti. Man siūlė.. Aš kažkaip neišdrysau, bet neabejoju, kad būtų buvę geriau...
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai