lina289 parašė:
Na tuomet manau ir as suzinosiu viska tyrimu atsakymuose. Aciu jums labai. Nuraminot tikrai. Sekmes jums ❤️
Gal jau sulaukėte tyrimų atsakymų?
lina289 parašė:
Na tuomet manau ir as suzinosiu viska tyrimu atsakymuose. Aciu jums labai. Nuraminot tikrai. Sekmes jums ❤️
Laumme parašė:
Deja ne dar. Ryt lygiai menuo. Kai sulauksiu, pasidalinsiu, koks mano atvejis nelaimes. Gal kam pades isvengt... ❤️
nusivylusi parašė:
Dėkui, bet operacija dariausi vien dėl to kad pastojus būtų viltis išnešioti.baime labai didelė vis dėl to 12 angeliuku
Manau jus labai stipri moteris , jau dabar manau padarėt viską, kad tik susilauktumete vaikelio.. 🙏
tygra parašė:
Manau jus labai stipri moteris , jau dabar manau padarėt viską, kad tik susilauktumete vaikelio.. 🙏
Na nežinau ar viską bet jausmas kad baime gali nugalėti tai tikrai
amberlove parašė:
merginos, gavau po abrazijos tyrimo atsakyma. gal kas zinote, kas tai ir kaip tai suprasti?
Speju kazkas su genetika. Ar gydytoja nieko nepakomentavo? Per kiek laiko gavot atsakymus?
lina289 parašė:
Speju kazkas su genetika. Ar gydytoja nieko nepakomentavo? Per kiek laiko gavot atsakymus?
o kodėl galvojate, kad su genetika?
esu visiškai pasimetusi, tiesiog prie esveikatos prisiungiau ir toks atsakymas. skambutis su šeimos daktare tik kitą savaitę, labai norėtųsi išsiaiškinti. o mano ginekologe matyt taip paprastai telefono nepakels, net laukiantis nekėlė...
abrazija 12.03, komentarą jau dabar matau esveikatoje
lina289 parašė:
Apie genetiką šitam atsakyme nė žodžio
Šnarpšt parašė:
Apie genetiką šitam atsakyme nė žodžio![]()
Taip. Tikrai taip. Suklydau. Manau neaiskinbus priezastis. Labai idomu ka gydytoja pakomentuotu. As bandyciau skambint. Juk po tokios nelaimes turi but supratinga. Nors keliais zodziai pakomentuotu.
Jau senokai norėjau turėti papuošalą, kuris įprasmintų mūsų mažylių trumpą buvimą su mumis. Nesu grandinėlių ir pakabukų žmogus, o tokių etsy daug mačiau. Galų gale netikėtai šiandien pamačiau etsy žiedą. Laukiu nesulaukiu kada galėsiu jį nešioti.
https://www.etsy.com/listing/745463492/baby-bean-ring-jelly-bean-ring-memorial?ref=hp_rv-2
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai