Sveikos. Seniai berašiau. Vis paskaitau, paverkiu. Sutinku su kažkuria mama, kad nesvarbu, kiek laiko buvo. Į tą vaikutį sudėtos visos mūsų svajonės. Man liepos 13 buvo 3 metai, kaip netekau savo dvynukų. Tik dabar nutraukiau vaistus. Pradžioje padariau klaidą, kad neleidau niekam apue tai kalbėti. Vyrui pasakiau, kad gyventume, kaip nieko nebuvo buvę. Man aptempdavo sąmonė. Vaiksciodavau gatvėmis ir pasakodavau nepažįstamiems žmonėms, kas man nutiko. Gerai, kad pasitaikė mamos pažįstama. Ji perspėjo mamą. Tada šeima įtikino mane, kad reikia psichologo. Psichologas nukreipė pas psichiatrą. Naktimis nemiegodavau. Išrašė vaistų, truputį sustiprėjau. Tada susiradau kitą psichologę, kuri man labai padėjo. Kaltinau save, kad nepaėmiau vaikučių ant rankų. Kitą dieną po gimdymo klaidžiojau Kauno klinikose ieškodama koplyčios. Taip reikėjo pasimelsti. Padrikas mano tekstas. Sunku dar po šiai dienai. Svarbu yra išsikalbėti su geru psichologu. Kauno klinikose man atsiuntė psichologe, kuri paklausė, kaip jaučiuosi (tada dar buvau nėščia, bet vilčių kad vaikučiai išgyvens buvo nuliniai). Nežinojau, ką jai atsakyti. Tai ji ir prasėdėjo tylėdama. Iki paskutinės minutės tikėjau, kad mano vaikai išgyvens. Bet dievas buvo kitokių planų parengęs
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus